Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Očekuje vas period u kojem ćete imati nove poslovne dileme. Važno je da sve dobro izanalizirate. Zaljubili ste se u osobu koja je po mnogim pitanjima sasvim drugačija od vas. U vašem slučaju se suprotnosti privlače. Moguće je da ćete danas imati višak energije i da će vam biti potrebna fizička aktivnost kako bi se oslobodili viška stresa.

BIK


Prati Vas emotivno zatišje, utonuli ste u svoj svet ideja i očekujete da neko u Vama pokrene snažne impulse. Pažljivije analizirajte svoje saradnike, neko Vam daje dobar primer o uspešnom poslovanju. Prihvatite koristan savet. Prijalo bi vam plivanje i rekreacija. Posvetite se u narednom periodu bavljenju sportom.

BLIZANCI


U potpunosti ste posvećni poslovnim aktivnostima. Pred vama su intenzivna dešavanja, kako na profesionalnom, tako i na finansijskom planu. Očekuje vas velika šansa koja stiže u vidu ponude za saradnju sa ljudima za koje ste mislili da su nedostižni.  Pred vama je dobra faza u kojoj ćete biti generalno zadovoljni svojim zdravljem. 

RAK


Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih. Nalazite se u trendu i ispred drugih, odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu Vaši saradnici. Možete da očekujete sasvim dobro stanje. Osećate se dobro u svojoj koži i nemate veće probleme na ovom planu.

LAV


Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se niste oprobali, pokrenuće vas veliki izazov. Dokazaćete sebi, a i drugima, koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se, jer niste nepogrešivi. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

DEVICA


Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje voljenoj osobi ili da privučete nečiju emotivnu pažnju i interesovanje. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu, kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Mogući su problemi sa urinarnim traktom. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu.

VAGA


Moguće je da ćete uskoro morati da presečete i da na poslovnom polju donesete konačnu odluku. Na polju ljubavi vas očekuje faza nesigurnosti. Moguće je da ni sami ne znate kakva osećanja su prisutna u vama. Problemi sa zubima su mogući. Posetite stomatologa radi redovne kontrole i pregleda.

ŠKORPIJA


Zadovoljstvo proističe iz porodičnog života ili iz susreta sa ljubavnim partnerom. Na Vama je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Pažljivo osmislite svoj nastup i ne izgovarajte pogrešne reči koje mogu da se protumače na dvosmisleni način. Vrtoglavica je moguća. Pred vama je period u kojem ćete biti malaksali i sa manjkom energije.

STRELAC


Delujete uznemireno. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu. Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da nečija obećanja predstavljaju dovoljnu garanciju za poslovni dobitak. Cirkulacija vam stvara probleme. Moguće je da ćete imati nestabilnosti na polju zdravlja danas.

JARAC


Dugo ste odolevali improvizacijama i forsirali svoje ideje. Sada, kada je tuđe rešenje najnepovoljnije, morate da ga prihvatite. Krivicu za novonastalu situaciju morate preuzeti, jer ste svojim negativnim stavom izazvali inat nadređenih. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti solidnog zdravlja.

VODOLIJA


Opterećeni ste brigama koje ste sami smislili. Pokušavate da predvidite rešenje za probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje vam može naneti štetu ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od onog što ste izmislili. Mogući su problemi sa osetjivom kožom. Potrudite se da bolje negujete svoju kožu.

RIBE


Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ostvarićete pozitivne preokrete i uspeh na ovom polju. Niste spremni za novu vezu. Postoji osoba koju niste preboleli i na koju još uvek mislite. Potrebno vam je vreme da se oporavite. Obratite pažnju na svoje snove, u svakom slučaju, prijaće Vam više sati zdravog sna.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments