8.3 C
Novi Sad
03/12/2022, 16:51
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 10. decembar

Horoskop za ponedeljak, 10. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Oko vas se gomila haos, a vi se u tome slabo snalazite. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve ovo što se danas dešava, u suštini, pruža povoljne prilike koje vi negde u sebi uveliko slutite. U narednom periodu biste mogli da imate neke probleme sa zdravljem vaših zuba i desni. 

BIK


Moguće je odlaganje vezano za poslovno putovanje koje ste planirali. Stanje stvari na ovom polju sada kod vas nije baš idealno. Niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Voljena osoba vam nije dovoljno posvećena.  Pred vama je faza u kojoj možete da budete i te kako skloni problemima sa zdravljem kao i sa gojaznošću.

BLIZANCI


Pažljivije analizirajte osobu koja Vas podstiče na emotivnu nesigurnost. Neko Vam zadaje novi ljubavni rebus. Saradnici nemaju primedbu na Vaš rad i ponašanje. Nečija podrška pozitivno utiče na Vaše samopouzdanje.  Imunitet vam je oslabljen i polje zdravlja vam je jako loše naglašeno.

 RAK


Puni ste razumevanja za druge ljude, ipak, pripazite, jer vam slede izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Obazrivo s novcem danas, jer ako se zaletite kocka će pasti upravo na onu stranu koju najmanje očekujete. Očekuje vas perod u kojem će vam zdravlje biti veoma osetljiva tačka.

LAV


Na sreću postoji osoba koja može da Vas oraspoloži, posvetite pažnju nekim vedrijim temama. Partner očekuje da ispunite dato obećanje. Novi susreti se pretvaraju u raspravu o značaju različitih poslovnih ciljeva. Važno je da izvučete određenu pouku iz sadašnje situacije. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni tegobama.

DEVICA


Dobijate poklon od partnera. Odličan je trenutak da privremeno zakopate ratne sekire i razmislite o putu na kome biste rešili svoje nesporazume. Ako propustite ovu priliku, novu ćete dugo čekati. Budite oprezni na ulici, a naročito u saobraćaju. Povedite računa o krvnom pritisku koji bi mogao da vam varira u narednom periodu.

VAGA


Vrlo nemiran ljubavni život sa previše uzbuđenja i promena, nije nešto što je po vašem ukusu. Možete očekivati napredak u ovoj sferi, pogotovo ako se bavite spoljašnjom trgovinom. Problemi sa varenjem su naglašeni kod vas danas. Generalno vam je naglašen teži period.

ŠKORPIJA


Osećate emotivnu inspiraciju u nečijem društvu. Potreban Vam je novi podsticaj, kao dodatno ohrabrenje i zanos. Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Budite promišljeni. Mogući su problemi sa disajnim putevima. Podložni ste prehladi i virusima tokom današnjeg dana.

STRELAC


Vama nedostaje nečija pažnja, a partneru dobra volja da ispuni sva Vaša očekivanja. Ponovo preterujete u zahtevima. Poslovna situacija nije jednostavna, kao što na prvi pogled izgleda. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ne biste trebali da imate veće probleme sa zdravljem.

JARAC


Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na najbolji mogući način i dobijete podršku saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Čuvajte se povreda, a naročito budite oprezni u saobraćaju. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

VODOLIJA

Važno je da budete spremni da se maksimalno potrudite da ostvarite svoje ciljeve jer se niko drugi osim vas za to neće boriti. Potrebno je da se više potrudite oko voljene osobe. Pred vama je faza u kojoj bi veza mogla da dođe do krize. Možete da očekujete povratak komunikacije sa nekom osobom iz prošlosti.

RIBE

Iako ste svesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite. Ojačajte svoj imunitet i potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju.

 

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments