Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Sledi vam prilika da napredujete i da ostvarite mnogo bolju zaradu nego u prethodnom periodu. Ukoliko imate planove za brak sada sa partnerom možete da razjasnite neke detalje oko organizacije venčanja. Pred vama je dan tokom kojeg ćete biti osetljivi i zdravlje bi moglo da bude donekle narušeno, pa povedite više računa o sebi.

BIK


Iščekujete promene u čijoj ste realizaciji imali značajnu ulogu. Strpljenje vam danas nije jača strana pa je izvesna tenzija i neraspoloženje. Neophodno je da stvari zadržite pod kontrolom i obuzdate temperament, u suprotnom vam slede ozbiljni stresovi. Bolovi u leđima vas muče. Mogli biste da imate neke prolazne probleme sa kičmom.

BLIZANCI


Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti prisebnost u susretu sa jednom atraktivnom osobom. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim planovima. Zadržite oprez, pogrešan potez donosi gubitak. Pred vama je dan tokom kojeg možete imati i probleme zbog malaksalosti.

RAK


Povoljan je dan za predstavljanje vaših ideja pred drugima. Možete da očekujete pozitivan ishod situacije. Pravi je trenutak za početak veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Potrebno vam je neko vreme kako bi napunili baterije i kako bi se regenerisali od napora.

LAV


Ne prihvatate tuđa mišljenja, čak ni po cenu da vas vaši stavovi odvedu u velike probleme. Tokom popodneva do vas dolazi važna vest koja bitno može uticati na ishod vaših poslovnih planova. Savladajte svoju sujetu, prihvatite savete saradnika. Potrudite se da tokom današnjeg dana ne forsirate nova dešavanja i promene.

DEVICA


Na žalost, prati Vas loš ljubavni dijalog. Partner Vam često prigovara da nemate ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. U prilog Vam idu novi događaji i informacije. Upotrebite svoju prednost u odnosu na poslovne konkurente. Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da vam budu osetljivi kao i urogenitalni trakt generalno.

VAGA


Vaš odnos prema obavezama nije na najvišem nivou. Saradnici vas pokrivaju, ali to neće trajati večno. Promenite stav, obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče kako vaša šaljivost ne bi izazvala negativne posledice. Moguće je da vam nije lako da se sa svim problemima izborite sami i da vam treba lekarska pomoć.

ŠKORPIJA


Možete da očekujete dan tokom kojeg će se na polju posla pojaviti neke kočnice. Pokažite strpljenje. Imate manje nesuglasice sa voljenom osobom ali postoji mogućnost da sve to rešite i da dođete do kompromisa. Pad imuniteta je naglašen i mogli biste da imate neke manje probleme sa zdravljem u narednom periodu.

STRELAC


Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vas neko drži u svojoj senci. Pokažite da imate jaku volju. Ponekad istina i pravda stižu sa izvesnim zakašnjenjem, nema razloga da gubite veru u lični uspeh. Srčane smetnje su moguće. Pred vama je dan u kojem ćete biti podložni manjim problemima sa zdravljm bićete osetljivi.

JARAC


Od starog bliskog prijatelja stižu vam interesantni poslovni predlozi. Nije pravi trenutak da razmišljate o velikim poduhvatima, sve što danas smislite, u budućnosti se neće lako ostvariti. Zbog toga, pažnju posvetite sebi i voljenoj osobi.  Izbegavajte masnu hranu.   Potrudite se da svoju ishranu i svoje navike držite pod kontrolom.

VODOLIJA


U emotivnom smislu neko Vam daje do znanja da traži sigurnost, a ne intrigantne situacije koje Vi zagovarate. Pažljivo razmislite o nečijim rečima ili upozorenju, pre nego što se upustite u novu poslovnu avanturu. Izbegavajte cigarete. Potrudite se da stvarate zdravije navike kako biste uspeli da ostvarite bolje stanje na polju zdravlja.

RIBE


Niste spremni za nove poduhvate kada je u pitanju posao. Moguće je da vam treba neko vreme da napravite novi plan. Moguće je da ste razočarani u voljenu osobu i da sve više razmišljate o prekidu veze.  Vreme je da po tom pitanju uzmete stvari u svoje ruke i da više ne odlažete promene.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments