9 C
Novi Sad
06/04/2020, 03:06
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 11. mart

Horoskop za ponedeljak, 11. mart

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namerama sledi vam nagrada za uloženi trud. Koža vam je veoma osetljiva i moguće je da ćete biti podložni iritacijama ili problemima vezanim za suvu kožu.

BIK

Potrebno Vam je nečije prisustvo i razumevanje. Međutim, imate utisak da voljena osoba ne mari mnogo za Vaše potrebe. Ne dopada Vam se nečije laskanje ili usiljeno ponašanje. Potrudite se da zaštitite svoje poslovne interese.  U narednom periodu nađite dovoljno vremena da se posvetite sebi.

BLIZANCI


Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt s starijom osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije. Osetljiva probava. Moguće je da ćete imati neke probleme sa organima za varenje i da ćete imati razne tegobe.

RAK

Postavili ste visoke kriterijume i previše očekujete od partnera. Ponekad realnost nije tako ruzičasta, kao što priželjkujete. Optužujete pogrešnu osobu za neuspeh ili različite komplikacije koje Vas usporavaju u poslovnim planovima. Bez većih problema na ovom polju kod vas danas.

LAV


Moguće je da ćete tokom današnjeg dana na polju posla imati neke manje probleme i konflikte sa saradnicima. Očekuje vas izazovan period za vašu ljubavnu vezu. Moguće je da ćete imati česte svađe i nesuglasice. Povedite računa o ishrani koja bi na polju zdravlja mogla da vam bude preudan faktor.

DEVICA


Ne prija vam dominacija voljene osobe, a ne uzimate u obzir da je takav odnos izazvan vašim povlačenjem. Možda mislite da je druga strana to sama izrežirala. Ne zavaravajte sebe i druge, s prepuštanjem vođstva utrapili ste i svu odgovornost koja ide s tim. Nizak pritisak bi mogao da vam stvara manje probleme.

VAGA


Intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja je udaljena. Nestrpljivo očekujete povod za novi emotivni susret. Ne zanosite se preteranom dozom egzibicionizma, kako biste dokazali istinu ili superiornost. Mogući su problemi sa nervozom. Potrebno je da povedete više računa o svojim navikama.

ŠKORPIJA


Potpuno ste odsutni. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje na poslu može vas mnogo koštati ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od mašte. Prijaće vam bavljenje sportom. Osećate se bolje kada ste u kondiciji i kada redovno trenirate.
STRELAC

Nemate baš dobru komunikaciju sa svima iz poslovnog okruženja, što vam doneklemože predstavljati problem. Ukoliko se neko od prijatelja bude mešao u vašu vezu to se neće dobro završiti. Nekavaši problemi ostanu između vas dvoje. Osećate se sasvim dobro i na polju zdravlja vam je stanje sasvim stabilno.

JARAC


Nemate racionalno objašnjenje zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je sada promakla. U vezi s tim očekuje vas razgovor u kome vam neće biti prijatno. Dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje. Imate mnogo energije i zdravi ste. Možete da očekujete povoljan dan na svim životnim poljima.

VODOLIJA


Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu. Bolje je da rizik prepustite drugima i da izbegavate sumnjive ponude. Generalno se potrudite da poradite na stvaranju boljeg imuniteta, uzimajte više vitamina i više odmarajte.

RIBE


Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer, grč koji ne uspevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive. Možete da očekujete da ćete uspeti darešite probleme sa zdravljem koje imate iz prošlosti.

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: