1.6 C
Novi Sad
21/01/2022, 12:43
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 11. novembar

Horoskop za ponedeljak, 11. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Nalaženje balansa u vašem svetu danas neće biti problem čim uđete u ritam. Buđenje će verovatno predstavljati najteži deo dana, ali jednom kad postignete taj neverovatni podvig, sve će biti u redu. Probajte da se istuširate hladnom vodom umesto vrućom. To će vam pomoći da dođete malo sebi razbudite se na vreme za novi dan pred vama.

BIK


Iako se najbolje osećate kada su stvari organizovane i pedantne, danas ćete morati biti malo fleksibilniji. Dopustite sebi mesta za iznenađenja ili avanturu. Opustite se i uživajte u danu koji može da donese nešto novo čim izađete napolje. Ljudi koje ćete sretati i situacije u kojima ćete se naći će sigurno biti strane za vas, ali prijateljski nastrojene.

BLIZANCI


Ljubav vam u ovom periodu lako dolazi. Osećanja za nekoga s kim radite.  Bez bitnih dešavanja, isti trend se nastavlja. Povedite računa o leđima. Mogući su problemi sa kičmom. Ukočenost, bolovi u leđima i napetost vas konstano prate. Vreme je da se posavetujete sa fizijatrom.

 RAK


Prihvatate se poslova koje su vaši saradnici morali da završe. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmerite na ljubavni život, jer je voljena osoba, možda, neutešno usamljena.  Bavite se sportom i posvetite se fizičkoj aktivnosti. Vreme je da se vratite u kondiciju i da se vratite u dobru formu.

LAV


Nemojte da očekujete previše kada je u pitanju današnji dan. Polje posla vam baš nije dobro postavljeno sada. Važno je da budete sasvim otvoreni prema osobi do koje vam je stalo ako želite da izgradite dobar odnos. Izbegavajte unos alkohola ili preterivanje sa štetnim supstancama jer biste na taj način mogli da ugrozite sopstveno stanje.

DEVICA


U susretu sa voljenom osobom delujete napeto, jer mnoge stvari iznenada izmiču Vašoj volji ili strogoj kontroli. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni uspeh, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Povedite računa o unosu tečnosti i posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

VAGA


Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom, pa je poslednji trenutak da promenite te odnose. Imunitet vam je nešto slabiji pa biste mogli da imate manje probleme sa zdravljem.

ŠKORPIJA


Pokušajte da se ne osećate izgubljeno sa pomahnitalim dešavanjima oko vas danas. Neočekivane promene su svuda oko vas i vaša prva rekacija može biti da naglo odreagujete. A to je upravo suprotna reakcija koju bi trebali da imate, zato se smirite i pokušajte da prihvatite situacije jednu po jednu a ne sve u jednom ogromnom zalogaju.

STRELAC


U vama ozbiljno raste tenzija jer se suočavate s velikim izazovima koje morate rešite. Odlično funkcionišete pod pritiskom, ali onog časa kada stvari dovedete do kraja, sledi vam osetan energetski pad, što može ostaviti traga na zdravlje. Mogući su problemi sa migrenom. Glava vama je sada jako osetljiva i podložna tegobama.

JARAC


Možete naći ljubav, pogotovo ako budete izašli u veće društvo ili na neki događaj. Vaša poslovna situacija će se popraviti. Muči vas nervoza i stres. Moguće je da čete na polju zdralvlja imati neke psihosomatske probleme. Pred vama je dan u kojem ćete biti i te kako napeti.

VODOLIJA

Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite, jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju. Povedite računa ako ste već imali neke tegobe, ciste, upale ili probleme sa kamenom i peskom u bubrezima.

RIBE

Pozabavite se stvarima koje zahtevaju više energije danas. Danas je vaš dan da završite sve sitne poslove koje imate ili bilo koje koji uključuju fizičke aktivnosti. Strpljenje je ono što će vam možda nedostajati, ali ne brinite se, jer vaša snaga je sada usmerena na druge stvari. Vaše srce će opet biti na mestu čim se vratite ličnom projektu koji vas ispunjava.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments