Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Komunikacija s osobama koje se nalaze u inostranstvu može biti od velike koristi. Poslovni planovi se razvijaju u smeru koji ste priželjkivali. Ipak, ne prihvatajte stvari zdravo za gotovo, svoje planove, zasad, držite daleko od očiju javnosti. Zdravlje dobro.

BIK


Na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ova nedelja nije ključna, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja. Izbegavajte konzumiranje alkohola u velikim količinama.

BLIZANCI


Danas će vam biti najbitnije to da pored sebe imate nekoga ko vas intelektualno stimuliše. Moguće je da vam stanje na polju finansija nije baš sjajno i da se iz sve snage trudite da uradite nešto po tom pitanju. Pokušaćete da nađete neki paralelni posao kao izvor dodatne zarade. Povedite računa o osetljivim sinusima.

RAK

Dan je obeležen žustrim raspravama u koje će vas uvući saradnici koje ste smatrali za prijatelje. Nakon jutarnjeg pada raspoloženja i prolazne melanholije, popodne protiče u znaku dobrog raspoloženja i preko potrebne relaksacije. Moguće je da ćete imati neke nepredviđene komplikacije. Moguća je upala uva ili problemi sa sluhom.

LAV


U izgledu je novčani priliv koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme. Ne preuzimajte nove obaveze već dan provedite uz minimalne poslovne aktivnosti. Tokom dana moguć je susret s neobičnom osobom s kojom je moguća ljubavna avantura. Skloni ste virusnim infekcijama. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu.

DEVICA


Sjajan dan za to da ga provedete u društvu osobe koja vas interesuje. Dobra komunikacija. Dopada vam se osoba koju ste nedavno upoznali i o kojoj imate jako malo podataka. Zanima vas kako bi izgledala veza sa njom i potrudićete se da je bolje upoznate. Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu.

VAGA


Niste sigurni u svoje saradnike, ponekad vam se čini da im ne možete verovati. Budite na oprezu još neko vreme. Očekuje vas veoma opuštena komunikacija sa voljenom osobom koja sa vama deli sve svoje emocije i planove. Mogući problemi sa plućima su naglašeni kod vas. Izbegavajte cigarete i duvanski dim.

ŠKORPIJA


Čini se kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam previše nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svih obaveza i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Budite strpljivi i ne razmišljajte o povlačenju. Mogući su problemi sa glavoboljom.

STRELAC


Imate potrebu da kontrolišete sve oko sebe, a nemate mehanizme koji bi to podržali. Loša vest je da ćete morati da odustanete od nekog svog stava koji je bio beskompromisan. Usmerite svoju pažnju na voljenu osobu, potrebna joj je podrška. Moguć je stomačni virus, problemi sa varenjem su naglašeni.

JARAC


Najbolje bi bilo da se tokom ovog dana malo više bavite nekim drugim stvarima, a posao da ostavite po strani. Nije vam povoljan dan i lako bi moglo da dođe do problema. Danas ćete biti skloni tome da se osamljujete kako bi generisali energiju. Povedite računa o očima koje mogu biti osetljive.

VODOLIJA


Izloženi ste neprijatnostima. Ako i dalje budete odbijali da prihvatite novu situaciju, sve ćete pogoršati. Uz to, očekujte komplikacije i sa službenim licima pa je savet da sve što radite bude zakonski ispravno i na vreme završeno. Ne očekuju vas problemi sa zdravljem tokom današnjeg dana.

RIBE


Dobra komunikacija sa izabranom osobom. Moguć je izlazak ili romantično putovanje. Nemate razloga za brigu kada je u pitanju posao. Nalazite se na veoma stabilnoj poziciji. Sve teče onako kako ste zamislili i nemate veće probleme tokom ovog dana. Puni ste pozitivne energije koja vas svuda prati.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments