11.9 C
Novi Sad
30/09/2020, 11:13
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 13. maj

Horoskop za ponedeljak, 13. maj

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Iako ste svesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite. Moguće je da ćete biti napeti i nervozni i da će stres prilično negativno da se odrazi na vaše zdravlje.

BIK

U poslovnom okruženju se pojavljuju nove komplikacije, ali niste začuđeni. Kao da ste ih nekako očekivali. Mir i sigurnost koje vam voljena osoba uliva svojom ljubavlju su vaš izvor snage. Nekada vam se čini da se previše oslanjate na nju. Respiratorni organi su vam osetljivi pa biste mogli da imate probleme sa zdravljem.

BLIZANCI


Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt s starijom osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije. Pazite na nervni sistem koji bi mogao da vam bude osetljiv u narednom periodu.
RAK

Nije pravi trenutak da krenete u bilo šta veliko. Osigurajte trenutnu situaciju prvo i krenite manjim koracima. Iako mislite da se situacija smirila, sprema se nova oluja u vašem odnosu sa partnerom. Budite spremni na burnu raspravu. Pred vama je dan tokom kojeg ćete biti skloni zdravstvenim problemima pa bi svakako bilo najbolje da se javite lekaru.

LAV


Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Potrudite se da uzvratite na sličan način, budite dovoljno maštoviti. Suočavate se sa novim napornim obavezama, važno je da utičete na nečije mišljenje kako biste ubržali zajedničku akciju. Potrudite se da uradite sve što je do vas kako biste se manje nervirali.

DEVICA


Delujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Svojim raspoloženjem utičete na partnerov odgovor ili reakciju. Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji uticaj, kao dobro ili korisno rešenje. Moguć je kamen u bubregu ili problemi vezani za urogenitalni trakt.

VAGA


Obuzima vas ideja da pokrenete neki privatni posao. Zategnuti odnosi s šefovima i loša atmosfera u okruženju može da izdvoji ekipu ljudi sa kojom je samostalni biznis moguć. Ne zaboravite da tamo gde interes vlada, ljubav i saosećajnost spavaju. Osećate veću dozu malaksalosti i nije vam lako da iznesete sve obaveze koje vas očekuju.

ŠKORPIJA


Nije preterano povoljan dan i moguće je da na poslu neće biti sve kao što očekujete. Imaćete neka otežanja pred sobom. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa voljenom osobom. Pred vama je dobar dan. Manji problemi sa krvnom slikom su naglašeni kod vas.

STRELAC

Priželjkujete konkretne stvari. Sve oko vas je dosadno i ne znate za šta da se uhvatite i da to proglasite današnjom zvezdom vodiljom. Posao vam je dosadio, a ni u kući nisu bolji odnosi. Ne posustajte, melanholija je prolazna, kao i ovaj dan. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana biti veoma podložni problemima sa zdravljem.

JARAC


Razmislite na koji način treba da obradujete svoju porodicu. Voljena osoba u pozitivnom raspoloženju očekuje Vaše prisutvo. Potrebno je da osmislite novi model ponašanja i da podstaknete svoje saradnike na aktivnu ulogu u poslovnim pregovrima. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme sa pritiskom i nestabilnosti na ovom polju.

VODOLIJA


Obradovaće Vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve Vaše potrebe. Stalo Vam je da se predstavite svoje ideje na originalan način. Potrebna Vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija. Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas. Mogli biste da budete skloni problemima sa upalama.

RIBE


Nemate racionalno objašnjenje zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je sada promakla. U vezi s tim vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje. Pred vama je period u kojem ne biste trebali da budete zabrinuti.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments