14 C
Novi Sad
29/09/2022, 07:55
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 15. jul

Horoskop za ponedeljak, 15. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Okruženi ste mnogobrojnim ljudima. Vaša pozitivnost privlači i one osobe čiji motivi nisu skroz dobronamerni. Ne iznosite privatne podatke, naročito ako se radi o nečem što se tiče vašeg ljubavnog života. Neočekivani susret vam može na delu pokazati koliko je svet mali. Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme sa zdravljem.

BIK


Umorni ste od čekanja. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite nestrpljivi i brzopleti, jer greške koje biste danas mogli da napravite u budućnosti bi bile nepopravljive. Bolovi u grlu. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni nekim tegobama na ovom polju.

BLIZANCI


Voljena osoba dobro poznaje Vašu ćud i karakter, ne možete da prikrijete svoje pravo raspoloženje. Važno je da napravite listu prioriteta i da prihvatite nečiji savet. Trenutni neuspeh treba da Vas motiviše za dodatnu upornost. Mogli biste da imate neke probleme pa čak i upalne procese ako ne budete vodili računa o sebi.

RAK


Čekate promene koje se sve više bliže. I kao što to obično biva, minuti vam postaju kao godine. Nestrpljivost vas remeti, neophodno je da pronađete način da se relaksirate. Na primer, popodne provedite u krugu voljene osobe ili prijatelja. Izbegavajte alkohol. Pred vama je period u kojem biste zbog svog poročnog ponašanja mogli da imate probleme sa zdravljem.

LAV


Pozitivan stav koji ste zauzeli na poslovnom planu može da vam donese više nego dobre rezultate. Imate utisak da je voljena osoba neiskrena. Biće vam teško da sasvim jasno rešite probleme koji su se pojavili. Odmarajte dovoljno tokom današnjeg danai potrudite se da malo više jedete i da unosite dovoljno tečnosti.

DEVICA


Idete preko svojih mogućnosti. Umor, koji vas već izvesno vreme muči, uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija pa ako to ne rešite, sledi vam ozbiljan pad energije. Posetite stomatologa. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate neke probleme sa zubima.

VAGA


U susretu sa jednom osobom zaboravite na avanturističke ideje koje mogu da Vam iskomplikuju miran san. Ne dozvolite da neko preuveličava Vaš neuspeh ili da Vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Nema problema na ovom planu. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži.

ŠKORPIJA


Pod velikim ste pritiskom. Na vama je da sprovedete odluke koje se ne tiču samo vas. S druge strane, potrebna vam je podrška partnera, ali je ne dobijate. Možda je ovo prilika da preuzmete potpunu odgovornost i stvari završite sami. Povedite računa o unosu vitamina. Moguće je da ćete u narednom periodu imati neke probleme zbog pada imuniteta.

STRELAC


Ne počinjite nove poslove. Usled nedostatka koncentracije napravićete greške zbog kojih ćete se, u narednom periodu, baviti popravljanjem načinjenog. Iskoristite dan za druženje sa pomalo zapostavljenim prijateljima i familijom. Potrudite se da vodite dovoljno računa o svom zdravlju kao i o svojim navikama.

JARAC


Vrtite se u krug jer ne prihvatate neke male poraze. U pitanju su neke krajnje beznačajne stvari, a vi ste od toga napravili dramu iz više činova. Možda je vreme da analizirate svoje unutrašnje porive, zbog čega vaš ego ne prihvata odstupanja, pa makar i simbolična.  Proveravajte krvni pritisak. Moguće je da ćete imati neke poteškoće vezane za hipertenziju.

VODOLIJA


Neko pobuđuje Vaše emotivno interesovanje i asocira Vas na prijatne uspomene. Priželjkujete novi emotivni susret. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Potrebno Vam je dobro rešenje, koje bi zadovoljilo različite kriterijume. Ne biste trebali da imate veće poteškoće kada je u pitanju vaše polje zdravlja danas.

RIBE


Za vas je ovo dan kao i svaki drugi. Umorni ste od tempa kojim ste pritisnuti već neko vreme, uz to ni voljena osoba vam nije po volji. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe pa je sad vreme da u tome i istrajete.  Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni upalama, infekcijama i ostalim tegobama.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments