Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vi niste osoba koja voli velike promene. U skladu s tim, ne uživate ni u izlascima. Ako žudite da izađete iz kuće, to je zbog toga što vam unutar nje neko ne prija. Dakle, ne bežite od ukućana već se potrudite da porodične odnose popravite. Kolena su vam osetljiva, kao i noge. Povedite računa ako ste fizički aktivni.

BIK


Ne dobijate dovoljno pažnje, tako da osećate izvesnu nelagodnost ili sumnjičavost prema bliskoj osobi. Previše arogancije sa Vaše strane može dodatno da komplikuje dogovor vezan za poslovnu saradnju.  Uspeli ste da ostvarite harmoniju sami sa sobom i dobro se osećate.

BLIZANCI


I dalje se može desiti da vam se dopadne neko s kim imate profesionalni odnos ili koga ste
upoznali na radnom mestu.  Imaćete vrlo konstruktivan pristup poslu i odličan radni elan.  Povedite računa o bubrezima. Možete biti skloni problemima sa peskom, kamenom ali i generalno sa nekim drugim smetnjama vezanim za mokraćne puteve.

RAK


Situacija nije sasvim stabilna, ali to je za vas ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati, pa će to doprineti da se osećate sigurnije, a samim tim i zadovoljno. Dan nije povoljan za pokretanje značajnijih koraka na poslovnom planu. Možete da očekujete pozitivan dan. Pred vama je daza u kojoj ćete lako završiti sve obaveze.

LAV


Očekuje Vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom. Tople emocije uvek deluju vrlo inspirativno i lekovito. Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i granicu koju ne treba da prekoračite. Rizik prepustite drugima, izbegavajte sumnjive ponude. Prijaće vam umerena fizička aktivnost.

DEVICA


Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje finansijski priliv koji će u potpunosti promeniti okolnosti u kojima delujete, a time odagnati i napetost koja vas muči. Solidno stanje vas očekuje. Ne biste trebali da budete zabrinuti preterano oko bilo kojih problema.

VAGA


Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja Vaš “san o velikoj sreći”, ali najavljuje novo iskustvo u emotivnom životu. Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, odredite precizne ciljeve i sačuvajte pozitivnu orijentaciju.  Izbegavajte cigarete i duvanski dim maksimalno.

ŠKORPIJA


Idete glavom kroza zid. Dosta vam je čekanja i cupkanja u mestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive. Prijaće Vam zabava u odabranom društvu, opustite se.

STRELAC


Ne biste trebali da imate bilo kakva opterećenja na poslovnom planu danas. Atmosfera je generalno opuštena. Ukoliko ste slobodni, poznanstvo sa novom osobom vam dolazi u popodnevnim časovima. Nizak pritisak bi mogao da vas prati a usled toga i nedostatak energije.

JARAC


Emotivni izazov ili nova avantura ima i svoje negativne posledice. Ponekad zabranjeno voće donosi gorak ukus. Postoje iznenadni događaji na poslovnoj sceni koji Vas ometaju da u potpunosti ostvarite svoje namere. Potrebno Vam je zaobilazno rešenje. Cirkulacija vam je nešto slabija.

VODOLIJA


Stižu nepovoljne poslovne vesti od prijatelja ili dugogodišnjeg saradnika koji se nalazi u dalekom inostranstvu. Do kraja dana shvatićete da nije tako crno kako vam se na prvi pogled učinilo. U ljubavi očekujte prijatno iznenađenje. Možete da očekujete dan u kojem vam i najjednostavnije obaveze mogu prilično teško padati.

RIBE


U dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri. Susret sa jednom osobom na Vas deluje intrigantno, zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Posetite lekara radi redovne kontrole u narednom periodu.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments