10.2 C
Novi Sad
08/04/2020, 00:53
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 18. mart

Horoskop za ponedeljak, 18. mart

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Izloženi ste riziku povređivanja. Pravi razlog je potisnuta ljutnja koja vas može dovesti u situaciju da svojom nepažnjom napravite previd i izazovete veću štetu. Osim toga, izbegavajte službena lica kao i osobe koje su uniformisane. Potrudite se da radite na sebi i da se adekvatno postavite.

BIK


Uspešni ste i preduzimljivi, a neki problemi kao da će se rešiti sami od sebe. Nešto se odvija drugačije od onog kako ste navikli u minulom periodu. Budite otvoreni za sve jer vas čekaju novi projekti, kao i potpuno nova poznanstva. Pred vama je faza u kojoj će vam biti potrebne neke promene vezane za navike po pitanju režima ishrane.

BLIZANCI


Teško Vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor, lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite. Nalazite se u neobičnoj situaciju, stoga izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Pred vama je period u kojem ćete s vremenana vreme imati nove nestabilnosti na polju zdravlja.

 RAK


Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete. Moguće je da su vam se na polju zdravlja aktivirali neki novi problemi i da za vas može biti od velikog značaja da uradite osnovne nalaze.

LAV


Dobro se snalazite na novom poslu i zadovoljni ste okolnostima i uslovima posla koji radite.  Očekuje vas izuzetno pozitivna atmosfera kada je u pitanju ljubavno polje. Simpatija vam pokazuje svoja osećanja.  Moguća je ukočenost u leđima. Povedite računa ako ste već imali probleme vezane za išijas i reumu.

DEVICA


Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi jer ceo posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mešajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani. Povedite računa o svom želucu koji bi mogao da bude prilično osetljiv.

VAGA


Priuštite sebi dobar provod u odabranom društvu. Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i izbor zajedničke teme. Želite da predstavite nove poslovne ideje. Svi tekući problemi se rešavaju promišljeno i uz konsultaciju. Potreban vam je odmor. Moguće je da imate manjak energije jer i ne spavate dovoljno.

ŠKORPIJA


Imate veliku šansu da ostvarite planove od kojih ste digli ruke. Dobici su izvesni, a može vam se vratiti i neki uloženi novac od koga ste već odustali. Pre nego što taj novac u nešto uložite, napravite dobru računicu. Koža vam je osetljiva i možete imati manje probleme sa njom.

STRELAC


Možete imati problema i u ljubavnim i prijateljsim odnosima, zbog mešanja ljubavi i
prijateljstva. Moguć rad u timu i sa prijateljima, ali i prepreke uspehu u toj vrsti rada.  Želudac vam je osetljiv i moguće je da vam neke namirnice ne prijaju. Posavetujte se sa nutricionistom ili uradite test tolerancije na hranu, vreme je da menjate navike.

JARAC


Ambiciozni ste, pa dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli na tržištu na kome delujete. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima stajete na put. Moguće je da ćete kroz fizičku aktivnost uspeti da se oslobodite nagomilane negativne energije.

VODOLIJA


Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju. Bolovi u predelu vrata bi mogli da vam predstavljaju probleme sa zdravljem.

RIBE


Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali nije kraj sveta ako ponekad odustanete. Potrebno vam je neko vreme koje ćete uspeti da posvetite samo sebi.

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: