2.2 C
Novi Sad
28/01/2022, 11:57
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 18. novembar

Horoskop za ponedeljak, 18. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


U srce su vam se uvukli strahovi. Niste sigurni da li vas vole zato što kao čovek vredite ili je to zato što imate moći da im nešto priuštite, čak i materijalno. Odgovor na ovu dilemu morate potražiti u dnu duše koja prepoznaje istinu. Podložni ste infekcijama i na polju zdravlja biste u narednom periodu mogli da imate probleme.

BIK

Izbegavanje istine Vas navodi na pogrešan zaključak. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite ljubomornu scenu. Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete. Neko može da Vas iznenadi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Mogući problemi sa varenjem su naglašeni kod vas.

BLIZANCI


Očekuju vas neke nove poslovne obaveze koje ćete morati da završite u određenom roku. Bićete prilično užurbani. Emotivno ste stabilni i vaš brak je dobar. Ako ste slobodni, moguć je zanimljiv susret sa Vodolijom. Prijaće vam rekreacija i bilo kakav oblik bavljenja sportom i fizičkom aktivnošću.

RAK

Razmišljaćete o nekome iz vaše prošlosti, zbog čega ćete zapostaviti osobu koja je sa vama
sada. Imaćete jaku potrebu da promenite posao, ili čak pravac u karijeri. Nervna napetost je naglašena kod vas. Mogući su i problemi sa grčevima u mišićima. Pred vama je dan u kojem će vam nervoza stvarati veće probleme sa zdravljem.

LAV


Očekuju vas zadaci koji od vas teraju da izađete iz ustaljene rutine. Iako ste radno raspoloženi, specijalni zahtevi su naporni jer se od vas očekuje da date sve od sebe, pa i više od toga. Kraj dana donosi vam olakšanje jer ste uspešni. Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu koji bi mogao da bude prilično osetljiv kod vas.

DEVICA


Stresan dan je pred vama pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi bili u centru pažnje ili na neki način vodili glavnu reč. Ako ste aktivni učesnik u saobraćaju, budite pažljivi, naročito u kasnim večernjim satima. Nemate zdravstvene probleme. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži.

VAGA


Očekuje vas dobar period za poslovne promene ako tako nešto imate u planu za danas. Možete da očekujete povoljan dan za odnos sa voljenom osobom. Stare strasti se ponovo bude među vama. Mogući su problemi sa zubima. Posetite stomatologa radi rdovnog pregleda i kontrole. Potrudite se da maksimalno vodite računa o higijeni usne duplje.

ŠKORPIJA


Zahvaljujući svojim sposobnostima dobijate malu zahvalnicu u vidu simboličnog poklona. Imponuje vam priznanje, bez obzira na to što je količina vašeg uloženog truda znatno veća od dara koji dobijate. Mudro se zahvalite, prava nadoknada tek dolazi. Nema razloga da donosite ishitrene odluke ili da menjate svoj uobičajeni raspored. Nizak pritisak vas prati i može vam stvarati određene probleme.

STRELAC

Ponovo se vraćaju tegobe koje su vas u prošlosti prilično namučile. Sačuvajte optimizam, bespotrebno paničite. Nemate potrebu da se povlačite u sebe, promene na poslu udahnuće malo optimizma. Pripazite na ishranu, imunitet vam nije na zavidnom nivou.  Hronično ste umorni i to vam može predstavljati kočnicu na polju zdravlja.

JARAC


Jaki izlivi strasti ili emocija Vas navode na pogrešan izbor. Potrebno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja. Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava pogrešnom pričom o novim poslovnim prilikama. Možete da očekujete da će vam tokom današnjeg dana na polju zdravlja stanje biti sasvim stabilno.

VODOLIJA


Puni ste sebe i potpuno ste svesni kojim putem treba da ide vaš profesionalni razvoj. Ne kolebajte se, prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku iako nije na prvi pogled primamljiva. Ostanite u igri jer je u pitanju isplativ posao. Prija vam da budete aktivni. Danas vam je dobar dan i sa zdravljem nemate probleme.

RIBE

Svesni ste svoje arogancije, ali to je jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbegnete sukob s pretpostavljenim licima od kojih vam sledi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da neko radi vama. Povoljan vam je dan da ugodite sebi i da se posvetite ljudima do kojih vam je stalo.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments