2.2 C
Novi Sad
27/11/2020, 18:28
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 19. avgust

Horoskop za ponedeljak, 19. avgust

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ukoliko se nađete u prilici da potpišete neka dokumenta, budite oprezni jer vam se može potkrasti greška koju kasnije nećete moći da ispravite. Vaše promenljivo raspoloženje može zbuniti partnera i navesti ga da pomisli da ga više ne volite. Pred vama je period u kojem možete da budete veoma skloni infekcijama i problemima na polju zdravlja.

BIK

U centru pažnje je partner, bilo da je u pitanju ljubav ili poslovni odnos. Od vas se očekuje velika tolerancija, a to vam ne polazi za rukom. Višak energije utrošite na fizičke aktivnosti, time ćete razbistriti misli i usput smisliti novu strategiju. Pad imuniteta bi mogao da vam stvara određene probleme. 

BLIZANCI


Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primenjujete prema voljenoj osobi. Različite situacije podrazumevaju primenu odgovarajuće uloge. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju, kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Pred vama je period u kojem ćete imati neke tegobe koje su povezane sa povišenim krvnim pritiskom.
RAK

Bolje je prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku zabranjenu zonu ili poriv za ljubavnom avanturom, može da Vas razočara. Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu, međutim Vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja.  Važno je da se maksimalno potrudite da pratite pravila zdrave ishrane i da ne unosite veću količinu masti i šećera u narednom periodu.

LAV


Dobijate vest o dodatnom prihodu na koji niste računali. To je dovoljan razlog da se naoružate novom motivacijom i prionete na posao još poletnije. Ne zatrpavajte se preko racionalnih mogućnosti kako vam sve ne bi, na kraju, preselo. Izbegavajte cigarete. Potrudite se da se držite podalje od duvanskog dima i da čuvate zdravlje svojih pluća i organa za disanje.

DEVICA


Osoba koja privlači Vaše interesovanje ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa odabranim manirima koji ostavljaju dobar utisak. Dogovor sa saradnicima obećava poslovni dobitak. Zadržite optimistističko raspoloženje u različitim situacijama. Važno je da budete spremni da se više posvetite zdravim navikama kako bi zaista mogli da dođete do balansa na polju zdravlja.

VAGA


 I dalje ne možete da rešite neke komplikacije koje vas muče još iz prethodnog perioda. Pred vama je nezgodan dan za posao. Dopada vam se osoba koja je na neki način distancirana u komunikaciji sa vama. Moguća je povišena temperatura kao i problemi sa zdravljem. Moguće je da ćete na neki način imati pad imuniteta i pojačanu sklonost ka zdravstvenim problemima.

ŠKORPIJA


Dobijate informaciju koja nosi putokaz u kom smeru treba da ide vaš profesionalni razvoj. Na prvi pogled to vam ne deluje primamljivo, ali u budućnosti se mogu razviti sjajne mogućnosti. Ne propuštajte priliku, ostanite u igri. Dobro zdravlje bi trebalo da vas očekuje. Nećete imati veće tegobe u narednom periodu.

STRELAC

Nova dešavanja nisu po Vašem ukusu ni meri. Partner Vam jasno daje do znanja da ima svoje planove i odbija da sasluša Vaše ideje. Ne možete da utičete na niz različitih okolnosti na poslovnoj sceni i zato delujete napeto u susretu sa saradnicima. Odlično se osećate! Imate mnogo energije u sebi. Poztrudite se da se više bavite sportom, treninzima i rekreacijom.

JARAC


Imate previše ideja kako da unapredite svoj život, ali nijedna nije dovoljno jaka da biste se konačno odlučili. U tom kolebanju prolazi vreme, a danas ćete shvatiti koliko je toga već propušteno. Možda vam je neko ukrao plan i već uveliko sproveo u delo. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite bolje stanje na ovom polju ako se budete potrudili.

 

VODOLIJA


Niste posvećeni poslu onoliko koliko bi trebalo, pa vas očekuju određene posledice zbog toga. Raspoloženje vam se menja, a odnos sa voljenom osobom zbog toga ispašta. Očekuje vas veoma turbulentan period. Potrebno Vam je nečije društvo kao podsticaj za dobro raspoloženje.

RIBE


Brzopleti ste, pa zbog toga nije dobar trenutak za bilo kakve konačne odluke, naročito ako se odnose na porodične, bračne ili ljubavne odnose. Osim toga, čuvajte se prevaranata, posebno ako imate bilo kakva posla s kupoprodajom nekretnina. Povedite računa o svojoj ishrani i nemojte da uzimate namirnice koje se teško vare. 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments