Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Neobično ste kreativni i iz vas izbija ogromna samouverenost. Toliko ste puni sebe da to preti da preraste u umišljaj velike nadmoći nad drugim ljudima. Obuzdajte nalet te gordosti, pred vama su zadaci koje ćete moći da rešite samo ako igrate u timu. Izbegavajte cigarete i duvanski dim jer vam mogu i te kako narušiti zdravlje.

BIK


Sigurni ste u svoje namere i nećete stati dok ne dođete do ostvarenja planova na poslovnom polju. Voljena osoba je spremna da vam pokaže svoja osećanja. Očekuje vas zadovoljstvo i sreća u vezi/braku. Skloni ste prejedanju. Povedite računa o svojim navikama pogotovo kada se radi o načinu ishrane.

BLIZANCI


Pred voljenom osobom kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, nemojte činiti stvari zbog kojih se mozete brzo pokajati. Nečija priča na Vas ostavlja negativan utisak, potrebno je da prevaziđete trenutne nesuglasice u odnosu sa saradnicima. Puni ste energije i snage! Prijala bi vam veća fizička aktivnost i trening.
RAK

Bićete pre svega zainteresovani za to da svijete zajedničko gnezdo. To je ideja koja bi danas mogla da vam padne na pamet. Moguća manja promena ili novi početak I nova faza u poslu. Mogući su problemi sa šećerom. Ukoliko ste do sada već imali tegobe na tom planu, vreme je da se obratite vašem lekaru.

LAV


Vaše prisustvo je poželjno na svakoj zabavi. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti veče i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe. Čuvajte se u saobraćaju. Moguć je manji pad koncentracije pa i neki manji problemi.

DEVICA


Skloni ste preterivanju, preosetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje Vam nečije razumevanje i emotivna podrška. Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje kriterijume i zahteve u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Povišena temperatura bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana.

VAGA


Susrećete se sa manjim komplikacijama na ovom polju, ali uz adekvatnu pomoć od kolega- sve ćete prevazići. Važno je da se obratite za savet pravoj osobi. Polako nastupa period u kom se veoma lako možete odaljiti od svog partnera. Kao da ljubav polako nestaje. Imate utisak da vas dvoje niste više na istim talasnim dužinama. Zdravlje ok.

ŠKORPIJA


Idete preko svojih mogućnosti. Umor, koji vas već izvesno vreme muči, uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija pa ako to ne rešite, sledi vam ozbiljan pad energije. Prijaće Vam sportska relaksacija i šetnja.

STRELAC

Vaš uspeh u poslu I životu će danas privući mnoge. Uspeh ume da bude jak afrodizijak. Uspeh u svemu što ima veze sa novcem, kreativnošću i lepotom. Problemi sa kičmom bi mogli da vas prate danas ali i u narednom periodu. Potrudite se da povedete računa o tome, posvetite se vežbanju i fizikalnoj terapiji.

JARAC


Neko iznenada remeti Vaše emotivne namere ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. U dogovoru sa jednom osobom, uspešno završavate poslove koji deluju podsticajno na Vašu okolinu. Prijala bi vam dijeta ili manje promene po pitanju načina ishrane. Posavetujte se sa nutricionistom.

VODOLIJA


Stižu nepovoljne poslovne vesti od prijatelja ili dugogodišnjeg saradnika koji se nalazi u dalekom inostranstvu. Do kraja dana shvatićete da nije tako crno kako vam se na prvi pogled učinilo. U ljubavi očekujte prijatno iznenađenje. Ukoliko se bilo kakav problem pojavi obavezno se javite vašem zubaru. Nije vreme da zanemarujete probleme.

RIBE


Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da započinjete prepirku i pravite ljubomornu scenu. Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovni uspeh, većinu stvari morate završiti sami. Možete da očekujete generalno dobar dan tokom kojeg nećete imati veće probleme na polju zdravlja.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments