Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 20. januar

Horoskop za ponedeljak, 20. januar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Loši odnosi u vašoj radnoj sredini postaju nepodnošljivi pa vama ne preostaje ništa drugo do da razmišljate o odlasku. Situacija nije povoljna i svesni ste da biste odlaskom iskomplikovali već nezavidnu finansijsku situaciju. Povišen krvni pritisak bi mogao da vam stvara zdravstvene probleme.

BIK


Moguće je da ne znate koja je odluka za vas najbolja i da na polju posla imate prilično neizvesnu situaciju. Možete da očekujete da ćete se danas lepo slagati sa osobom koju volite i da ćete uživati u zajedničkim trenucima. Nesanica vas muči i mogli biste da imate probleme sa umorom.

BLIZANCI


Otvaraju vam se nove mogućnosti. S prijateljima razgovarate o poslu koji ima veze s inostranstvom. To podrazumeva potrebu da otputujete na neku daleku destinaciju. Reagujte brzo, ne dozvolite da vam kolebljivost upropasti ovako retku priliku. Nervna napetost je naglašena kod vas u narednom periodu.

RAK


Sve aktivnosti su vođene u okviru projekta u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuju potezi kojima biste dokazali svoje mesto u timu. Budite obazrivi, polje delovanja je ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje. Imate mnogo energije u sebi i spremni ste da se bavite sportom.

LAV


Pred vama je prilika da rešite zaostale poslove iz prošlosti ali i da stavite tačku na neku poslovnu saradnju. Sa voljenom osobom uživate u lepim trenucima. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve ljubavne brige. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni problemima sa jetrom, pa je važno da maksimalno povedete računa o sebi.

DEVICA


Vraća vam se samouverenost i optimizam. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste pre izvesnog vremena eliminisali. Vaša ubedljivost može doneti prve rezultate ako budete u svemu iskreni. Pred vama je period u kojem ćete biti iscrpljeni i biće vam neophodno da nađete malo više vremena kako biste mogli da se odmorite.

VAGA


Moguće je da će vam se neke situacije na polju posla komplikovati bez preterano velike potrebe za tim. Imate dobar odnos sa osobom koju volite. Moguće je da neka osoba iz prošlosti pokušava da vam se umeša u vezu. Čuvajte svoje zube i potrudite se da vodite računa o redovnoj higijeni usne duplje.

ŠKORPIJA


Moguće je da vam neće biti lako da ostvarite poslovnu saradnju koja vam je potrebna kako bi dostigli svoje ciljeve na ovom polju. Na prvi pogled osećate jaku i fatalnu privlačnost sa osobom koju ste nedavno sreli. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni brojnim tegobama sa kostima.

STRELAC


Uz pomoć člana porodice zadržaćete optimizam iako je činjenica da je situacija ozbiljna. Ukoliko je vaš posao vezan za nešto kreativno, moguć je pozitivan pomak. Potrudite se da završite sve današnje zadatke kako biste izbegli neprijatnosti kašnjenja. Mogući su problemi sa bubrezima kod vas u narednom periodu.

JARAC


U atmosferi opšteg haosa, vaša racionalnost nepogrešivo razdvaja bitno od nebitnog, ali vaši saradnici nemaju takav talenat. To vas izluđuje, ako ne nađete način da izbacite bes, on će izaći tamo gde ga najmanje očekujete. U kući. Smanjite unos slatkiša kako biste mogli da dođete do bolje situacije na polju zdravlja.

VODOLIJA


Potrebno Vam je mnogo sreće da se opravdate pred voljenom osobom. Nema razloga da ponavljate poznate greške i da se raspravljate. Vaša objašnjenja zvuče logično, ali u susretu sa saradnicima nove događaje najčešće posmatrate iz svog ugla. Mogući su problemi sa vrtoglavicom kod vas.

RIBE


Intrigira vas neko nov i trenutno pokušavate da sednete na dve stolice. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture jer u dnu srca još uvek čuvate jake uspomene iz prošlosti. Žal za nekim s kim odavno nemate kontakt može pomutiti svaku novu romansu. Pred vama je period u kojem na polju zdravlja ne biste trebali da imate veće tegobe i probleme.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments