27.3 C
Novi Sad
24/09/2020, 18:03
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 20. maj

Horoskop za ponedeljak, 20. maj

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Preterana mašta vas može uvesti u iskušenje da poverujete u brzu novčanu dobit. U ovo vas može gurnuti razgovor s osobom koja se nalazi u inostranstvu, a koja je po temperamentu veoma slična vama. Ne zanosite se iluzijama, držite se realnosti. Mogući su srčani problemi. Pred vama je period u kojem možete da imate probleme vezane za visok pritisak.

BIK


Moguća je promena posla, ako ste već tako nešto planirali možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni. Ljubav polako nestaje između vas i partnera, ono što ste imali se polako gasi. Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas, možete imati tegobe koje su vezane za varenje i želudačnu kiselinu.

BLIZANCI


Ne prihvatate tuđa mišljenja, čak ni po cenu da vas vaši stavovi odvedu u velike probleme. Tokom popodneva do vas dolazi važna vest koja bitno može uticati na ishod vaših poslovnih planova. Savladajte svoju sujetu, prihvatite savete saradnika. Mogući su problemi sa grlom. Izbegavajte unos hladnih i gaziranih napitaka.

 RAK


Važno vam je da razjasnite situaciju u kojoj se nalazite kako ne biste kasnije imali neke probleme zbog nesporazuma na poslu. Voljena osoba deluje kao da je preterano zahtevna što se vama ni malo ne dopada. Tražite malo fleksibilnosti od nje. Mogući su problemi sa peskom ili kamenom u bubrezima.

LAV


Privlače Vas neobične situacije koje nose neku skrivenu čar. Sačuvajte umerenost i diskreciju u emotivnim susretima. Pristojnost Vam nalaže da ostanete uzdržani pred svojim saradnicima i da mudro prepustite prednost nečijoj inicijativi. Prate vas problemi sa hroničnim umorom. Moguće je da nikako ne možete da se naspavate.

DEVICA


Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete to dobro unovčiti. Međutim, da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to je najverovatnije nešto što je vezano za vaš privatni i ljubavni život. Generalno vam je današnji dan nepovoljan i moguće je da će vam biti dosta bolje ako više budete spavali i odmarali se.

VAGA


Moguća ljubav sa nekim novim, a u svakom slučaju ćete biti popularni i uživati u uzbudljivom ljubavnom životu. Možete dobiti više ponuda za posao ili raditi dva posla paralelno.  Osećate se jako dobro i nemate probleme kada je u pitanju zdravlje. Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima na ovom polju.

ŠKORPIJA


Osećate da vas neko ugrožava. Pobeda je moguća uz veliku borbu, ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će u ovom periodu na poslu osetiti povećanu tenziju, a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani. Mogući su manji problemi vezani za pritisak.

STRELAC


Ukoliko ne nazirete dobro rešenje, sačekajte da se stišaju negativne strasti. Nemojte zaoštravati svoj odnos sa voljenom osobom. Nalazite se pod određenim psihološkim pritiskom, ali morate razlikovati moralnu od fizičke hrabrosti. Ne bi trebalo da bude problema. Dobro se osećate u svojoj koži i lepo ste raspoloženi.

JARAC


Šta god da započnete završiće se haosom. Stresan dan je pred vama, pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi vodili glavnu reč. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigde pre nego što ga ne prekontrolišete. Skloni ste prehladi i problemima sa sinusima. Pred vama je nepovoljan dan za polje zdravlja.

VODOLIJA


Za razliku od partnera, Vi imate drugačija merila i jasne ciljeve. Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovno-finansijski gubitak, već kao dobar podsticaj za buduće planove. Nema problema kod vas. Na polju zdravlja je sve mirno i stabilno. Povoljan je period za oporavak nakon neke intervencije ili za bilo kakvo lečenje i nove tretmane.

RIBE


Ako ste u začetku novog projekta, ovaj dan vam može doneti mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uprkos tome što ste mnogo očekivali i svojim prevelikim ambicijama ometali realizaciju, sada pristajete na kompromis i nastavljate dalje. Mogući su problemi sa nesvesticom. Pred vama je dan u kojem ćete generalno imati manjak energije.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments