21.5 C
Novi Sad
13/07/2020, 13:11
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 21. januar

Horoskop za ponedeljak, 21. januar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vi niste osoba koja voli velike promene. U skladu s tim, ne uživate ni u izlascima. Ako žudite da izađete iz kuće, to je zbog toga što vam unutar nje neko ne prija. Dakle, ne bežite od ukućana već se potrudite da porodične odnose popravite. Podložni ste infekcijama i na polju zdravlja biste u narednom periodu mogli da imate probleme.

BIK

Izbegavanje istine Vas navodi na pogrešan zaključak. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite ljubomornu scenu. Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete. Neko može da Vas iznenadi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Mogući problemi sa varenjem su naglašeni kod vas.

BLIZANCI


Očekuju vas neke nove poslovne obaveze koje ćete morati da završite u određenom roku. Bićete prilično užurbani. Emotivno ste stabilni i vaš brak je dobar. Ako ste slobodni, moguć je zanimljiv susret sa Vodolijom. Prijaće vam rekreacija i bilo kakav oblik bavljenja sportom i fizičkom aktivnošću.

RAK

Razmišljaćete o nekome iz vaše prošlosti, zbog čega ćete zapostaviti osobu koja je sa vama
sada. Imaćete jaku potrebu da promenite posao, ili čak pravac u karijeri. Nervna napetost je naglašena kod vas. Mogući su i problemi sa grčevima u mišićima. Pred vama je dan u kojem će vam nervoza stvarati veće probleme sa zdravljem.

LAV


Partner nema nameru da strpljivo čeka na Vašu odluku, vec preuzima »iznenađujući korak« i inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu. Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Lako možete da ostvarite većinu svojih poslovnih ciljeva.  Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu koji bi mogao da bude prilično osetljiv kod vas.

DEVICA


Stresan dan je pred vama pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi bili u centru pažnje ili na neki način vodili glavnu reč. Ako ste aktivni učesnik u saobraćaju, budite pažljivi, naročito u kasnim večernjim satima. Nemate zdravstvene probleme. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži.

VAGA


Očekuje vas dobar period za poslovne promene ako tako nešto imate u planu za danas. Možete da očekujete povoljan dan za odnos sa voljenom osobom. Stare strasti se ponovo bude među vama. Mogući su problemi sa zubima. Posetite stomatologa radi rdovnog pregleda i kontrole. Potrudite se da maksimalno vodite računa o higijeni usne duplje.

ŠKORPIJA


U odnosu sa voljenom osobom brinete bez pravog povoda. Ukoliko odnos svodite na nivo pretpostavki, dolazite do pogrešnog zaključka. Proverite različite informacije koje utiču na dalji tok saradnje. Nema razloga da donosite ishitrene odluke ili da menjate svoj uobičajeni raspored. Nizak pritisak vas prati i može vam stvarati određene probleme.
STRELAC

Ponovo se vraćaju tegobe koje su vas u prošlosti prilično namučile. Sačuvajte optimizam, bespotrebno paničite. Nemate potrebu da se povlačite u sebe, promene na poslu udahnuće malo optimizma. Pripazite na ishranu, imunitet vam nije na zavidnom nivou.  Hronično ste umorni i to vam može predstavljati kočnicu na polju zdravlja.

JARAC


Jaki izlivi strasti ili emocija Vas navode na pogrešan izbor. Potrebno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja. Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava pogrešnom pričom o novim poslovnim prilikama. Možete da očekujete da će vam tokom današnjeg dana na polju zdravlja stanje biti sasvim stabilno.

VODOLIJA


Delujete uznemireno, donosite pogrešnu odluku i uporno insistirate na svojim namerama. Profiltrirajte misli i osećanja. Izbegavajte sva nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje Vas iscrpljuju. Neko od saradnika može uspešno da obavi Vaš deo posla. Prija vam da budete aktivni. Danas vam je dobar dan i sa zdravljem nemate probleme.
RIBE

Svesni ste svoje arogancije, ali to je jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbegnete sukob s pretpostavljenim licima od kojih vam sledi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da neko radi vama. Povoljan vam je dan da ugodite sebi i da se posvetite ljudima do kojih vam je stalo.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments