25.6 C
Novi Sad
15/08/2020, 18:40
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 21. oktobar

Horoskop za ponedeljak, 21. oktobar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Budite strpljivi i dosledni danas. Iako je neophodna puna koncentracija, vas obuzimaju premor i pospanost. Ako se ne trgnete, napravićete ozbiljne greške zbog kojih ćete trpeti posledice. Osim toga, budite oprezni na ulici i u saobraćaju. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate različite probavne smetnje pa je zato veoma važno da pazite na ishranu.

BIK


Danas vam neće biti baš lako da ostvarite sve svoje planove i ambicije. Potrudite se da budete strpljivi. Pokušajte da se ohladite i razmislite malo bolje o svemu, kada se strasti slegnu nakon svađe sa partnerom. Problemi sa grlom su naglašeni kod vas u narednom periodu.

BLIZANCI


Preračunali ste svoje materijalne mogućnosti, možda ste zaboravili na neki račun ili vam preti novčana kazna. Predstoji vam neprijatno iznenađenje zbog koga ćete morati da izdvojite veću svotu novca kako bi rešili novonastale probleme. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da imate razne zdravstvene tegobe zbog prekomernog unosa šećera i slatkiša.

 RAK


Ostvarili ste poslovni napredak o kojem ste dugo maštali i sada se trduite da održite sve pod kontrolom. Radujete se početku nove veze sa osobom sa kojom već duže vreme imate flert i zanimljivu komunikaciju. Potrebno vam je više sna. Potrudite se da se bolje organizujete kako biste našli više vremena za odmor i opuštanje.

LAV


Period koji vam dolazi može da vam donese puno pozitivnih poslovnih promena i novih mogućnosti. Danas ćete pokazati voljenoj osobi da vam je stalo do nje i da želite da provedete budućnost zajedno. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa plućima disajnim putevima i u kojem ćete biti generalno osetljivi.

DEVICA


Pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija stiže tokom popodneva jer će nastupiti prisilne promene, ukoliko ih vi do tada sami, dobrovoljno, ne sprovedete. Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje probleme sa očima i vidom.

VAGA


Možete da očekujete da ćete danas bez većih komplikacija obaviti sve poslovne i radne zadatke. Dan pred vama će biti ispunjen ljubavlju i nežnošću. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na ovom polju. Moguće je da ćete u narednom periodu imati voše slobodnog vremena i mogućnost da se malo izdvojite od stresnog okruženja.

ŠKORPIJA


Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana od starijrg člana porodice stižu olakšanje i jaka moralna podrška. 

STRELAC


Reagujte smireno, skloni ste nepromišljenim postupcima zbog kojih komplikujete odnose. Ne namećite svoj stav, jer se vaše mišljenje neće čuti. Istovremeno, ne komentarišite ljude koji nisu prisutni da se ne biste kasnije izvinjavali. Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom. 

JARAC


Očekuje vas prilika da na poslovnom polju na nek način dokažete svoje sposobnosti i da napredujete. Danas ćete veoma lako flertovati i sklapati nova ljubavna poznanstva. Ispred vas je veoma povoljan period. Pazite na suvu kožu koja bi mogla da vam bude osetljiva i sklona iritacijama.

VODOLIJA


Današnji dan vam donosi pozitivne preokrete na polju posla. Očekuje vas jako dobra faza za ovo polje. Moguće je da počinjte da sumnjate u ljubav koju pokazuje vaš partner i da preispitujete neka njegova dela. Nemate nikakve probleme na polju zdravlja. Očekuje vas period u kojem ćete biti generalno puni energije.

RIBE


Smeta vam to što ste svoju okolinu naučili da ste vi inicijator svega. Raspoloženje je takvo da biste danas više voleli da odgovornost bude na nekom drugom, a da je na vama da se priključite i ispratite režiju koju je neko drugi smislio. Izbegavajte alkohol. Važno je da se maksimalno potrudite da stvarate zdravije navike.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments