5 C
Novi Sad
28/02/2020, 09:07
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 22. april

Horoskop za ponedeljak, 22. april

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Oko vas se gomila haos, a vi se u tome slabo snalazite. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve ovo što se danas dešava, u suštini, pruža povoljne prilike koje vi negde u sebi uveliko slutite. U narednom periodu biste mogli da imate neke probleme sa zdravljem vaših zuba i desni.

BIK


Stižu vas dugovi koje ste napravili u davnoj prošlosti. Saznanje stiže kroz pismenu opomenu koja će vas uznemiriti. Pre nego što vas obuzme panika, napravite novi proračun i na taj način i plan kojim ćete se izvući iz novonastale situacije. Mogući su problemi sa disajnim putevima. Povedite računa o mogućim problemima sa alergijama.

BLIZANCI


Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Nalazite se u sjajnoj prilici da povučete paralelne poteze, pokažite promišljenost i upotrebite pouzdane kriterijume. Problemi zbog stresa su naglašeni kod vas.

 RAK


Puni ste razumevanja za druge ljude, ipak, pripazite, jer vam slede izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Obazrivo s novcem danas, jer ako se zaletite kocka će pasti upravo na onu stranu koju najmanje očekujete. Očekuje vas perod u kojem će vam zdravlje biti veoma osetljiva tačka.

 

LAV


Na sreću postoji osoba koja može da Vas oraspoloži, posvetite pažnju nekim vedrijim temama. Partner očekuje da ispunite dato obećanje. Novi susreti se pretvaraju u raspravu o značaju različitih poslovnih ciljeva. Važno je da izvučete određenu pouku iz sadašnje situacije. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni tegobama.

DEVICA


Beg od realnosti je najlakši ako se fokusirate na tuđ život i probleme koji ne pripadaju vama. Iako verujete da ste u svetoj misiji spasavanja drugih ljudi, u pozadini vi u stvari samo izbegavate suočavanje s sopstvenim problemima koji čekaju samo vas. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da imate manje srčane probleme.

VAGA


U emotivnom susretu budite pažljiviji nego obično, nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na ružno ponašanje. Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima. Nema potrebe da se upoređujete sa drugima, pokažite da posedujete praktičnu pamet. Osetljivi ste i podložni problemima. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti teži.

ŠKORPIJA


Aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Nažalost, paralelno pristižu nove obaveze kojima će sva lepota ovog perioda pasti u senku. Pred vama je naporan rad za koji nećete dobiti očekivanu nagradu. Povedite računa o svojim navikama, izbegavajte hladna i gazirana pića i potrudite se da se utopljavate.

STRELAC


Vama nedostaje nečija pažnja, a partneru dobra volja da ispuni sva Vaša očekivanja. Ponovo preterujete u zahtevima. Poslovna situacija nije jednostavna, kao što na prvi pogled izgleda. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ne biste trebali da imate veće probleme sa zdravljem.

JARAC


Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na najbolji mogući način i dobijete podršku saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Čuvajte se povreda, a naročito budite oprezni u saobraćaju. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

VODOLIJA

Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Vodite računa, morate biti svesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u potpuno novi život posle čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što upravo želite.

RIBE

Partner dobro razume Vaše želje ili namere koje mudro prećutkujete. Odaje Vas izraz lica. Budite promišljeni, dela govore više od reči. Kažnjavanjem drugih, nepotrebno kažnjavate sami sebe. U prethodnom periodu ste bili preopterećeni na neki način, pa sada vaše zdravlje zbog toga trpi.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: