9 C
Novi Sad
25/09/2022, 09:48
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 22. jul

Horoskop za ponedeljak, 22. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Zadovoljni ste okolnostima koje imate i niste spremni za bilo kakve promene. Potrudićete se da održite postojeće stanje. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja vam se dopada već duže vreme. Potrebno je da unosite više tečnosti. Važno je da povedete računa o tome da ne dehidrirate tokom toplih dana.

BIK


Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Možete da očekujete da ćete danas biti na neki način napeti i da će vam biti neophodna relaksacija.

BLIZANCI


U sebi imate mir koji vam je bio potreban da donesete ispravnu odluku vezanu za polje posla. Moguća je prolazna avantura. Za sada nemate pokazatelje za početak ozbiljne veze ili nekog stabilnijeg odnosa. Veoma ste osetljivi danas i možete da budete podložni problemima na polju zdravlja.

RAK


Veza koju ste držali u tajnosti preti da postane javna. Partner vas više voli nego vi njega, ali vi ne uživate u tome. Njegova očekivanja za vas postaju veliko opterećenje, pa će vam sve ovo biti jak razlog da ozbiljno razmislite o raskidu. Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

LAV


Umorni ste od tempa koji vas pritiska već neko vreme. Obeshrabruju vas zahtevi sa svih strana kao i novčane obaveze koje su se nagomilale. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe pa je sad vreme da u tome i istrajete. Nervna napetost je naglašena kod vas u narednoj fazi. Jako je važno da izbegavate stres i da se potrudite da budete opušteniji.

DEVICA


Čekate da vam se otvore nove mogućnosti kako biste mogli da napredujete na ovom polju. Dopada vam se osoba sa kojom je komunikacija počela nekako nestabilno ili sa kojom imate dosta različitosti.  Problemi sa tahikardijom su mogući. Važno je da idete redovno kod lekara kako biste se uverili da li je stanje na ovom polju kod vas stabilno.

VAGA


Ukazaće vam se šansa za aktivnosti koje vas mogu navesti na ideju o pokretanju privatnog posla. Zategnuti odnosi sa šefovima i loša atmosfera iznedriće ekipu ljudi sa kojom možete planirati samostalni biznis. Izbegavajte stresne okolnosti u narednom periodu. Moguće je da ćete biti skloni nekim tegobama na polju zdravlja.

ŠKORPIJA


Čini Vam se da voljena osoba reaguje na svaki Vaš mig. Upriličite neku uzbudljivu zabavu u dvoje, budite dovoljno maštoviti. Osećate priliv pozitivne energije, mislite da sve što započnete možete da privedete kraju bolje nego Vaši saradnici. Moguća je glavobolja kod vas. Očekuje vas period u kojem će predeo glave generalno da vam bude osetljiv.

STRELAC


Ukoliko sarađujete sa osobom koja vam se pritom i na emotivnom polju dopada, imaćete neke komplikacije na poslu. Imate stabilan odnos sa voljenom osobom ako ste u braku. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju komplikacije. Mogući su problemi sa kičmom. Potrudite se da pazite na svoja leđa.

JARAC


Povratak saradnika iz prošlosti vam može doneti korisne prilike za nova poslovna dešavanja. Očekuje vas susret sa osobom koja bi mogla da bude baš za vas. Na prvi pogled osećate jaku i fatalnu privlačnost. Nema problema na ovom polju. Možete da očekujete da ćete se danas generalno dobro osećati.

VODOLIJA


Postoje dani kada sve ono u šta verujemo dolazi u pitanje. Takav je čas kucnuo kod vas. Nije vam jasno, zbog čega ne funkcioniše sistem rada i nagrada. Toliko ste se trudili i sve uradili po pravilu, a rezultati su izostali. Ne gubite nadu, nije sve gotovo. Podstičite kod sebe pozitivan nacin razmišljanja.

RIBE


Potpisivanje novog poslovnog ugovora bi moglo da vam donese pozitivne promene. Iako je partner često tvrdoglav spremni ste da mu oprostite jer u sebi gajite iskrena osećanja prema njemu. Problemi sa aknama su mogući kod vas. Generalno vas očekuju smetnje koje su povezane sa osetljivom kožom. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa dermatologom.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments