4 C
Novi Sad
11/12/2019, 16:03
Naslovna Život Horoskop Horoskop za ponedeljak, 24. jun

Horoskop za ponedeljak, 24. jun

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vaše prisustvo je poželjno na svakoj zabavi. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti veče i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe. Potrudite se da vodite računa o svom zdravlju kao i da idete na redovne lekarske kontrole.

BIK


Imate utisak da partner uporno prikriva istinu, što dodatno utiče na Vašu sumnjičavost i raspoloženje. Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to Vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze. Mogući su problemi zbog ukočenosti. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

BLIZANCI


Neko Vam nudi razumevanje i beskrajnu pažnju. Ali, Vi birate pogrešnu osobu i tražite dodatno uzbuđenje. Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost. Budite realni pri proceni svojih mogućnosti. Mogli biste da budete skloni problemima vezanim za polje zdravlja u narednom periodu, moguća je anemija kao i pad imuniteta.

RAK


Na sreću, partner deluje podsticajno i ume da preusmeri Vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za zabrinutost. Zamerke koje Vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Svoju energiju usmerite ka korisnim ciljevima. Preporuka je da u narednom periodu posetite dermatologa i da povedete malo više računa o svom zdravlju.

LAV


Na poslu vas čekaju dobra iznenađenja. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. I finansije vam idu na bolje. Danas je odlična situacija na ovom planu za vas, bićete puni ljubavi i uživaćete u lepim trenucima sa voljenom osobom. Problemi sa sinusima su naglašeni kod vas, pa možete da budete prilično sklono prehladi kao i sličnim problemima.

DEVICA


Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Vodite računa, morate biti svesni da, ako to učinite, nakon toga ulazite u potpuno novi život posle čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što upravo želite. Mogli biste da budete skloni problemima vezanim za karijes, kao i za neke druge komplikacije na ovom planu.

VAGA


Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer, grč koji ne uspevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive. Povedite dovoljno računa o svom zdravlju kao i o tome da stvarate dobre navike.

ŠKORPIJA


Imate dobar predosećaj, odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Verujete u sebe i u svoje psihofizičke sposobnosti. Uspeh je moguće ostvariti, ako računate na svoje bogato iskustvo ili na neke skrivene adute. Potrudite se da izdvojite neko vreme koje ćete imati samo za sebe.

STRELAC


Pred vama je prilika da se pozabavite nekim poslovima koje ste odavno trebali da završite. Sa voljenom osobom imate lepe trenutke tokom današnjeg dana. Ako ste slobodni, možete da očekujete zanimljivo poznanstvo i flert. Veoma ste osetljivi danas i podložni ste zdravstvenim tegobama. Potrudite se da obratite više pažnje na svoje zdravlje i ako neke probleme primetite, posetite lekara.

JARAC


Svesni ste svoje arogancije, ali to je jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbegnete sukob s pretpostavljenim licima od kojih vam sledi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da neko radi vama. Osećate da ste se previše iznorili u prethodnom periodu i da vam ponestaje snage.

VODOLIJA


Ukoliko Vam je stalo do dobre zabave, budite dovoljno maštoviti i pokrenite inicijativu u društvu bliske osobe. Nečiji komentari predstavljaju pozitivan predznak, nastavite u započetom stilu. Pokažite odlučnost i odgovornost. Moguće su iritacije na koži. Osetljivi ste tokom današnjeg dana pa možete da budete podložni i nekim alergijskim reakcijama.

RIBE


Moguće je da niste maksimalno posvećeni poslu i da vam tokom današnjeg dana jednostavno prija da malo odmorite. Niste sigurni u svoja osećanja i imate utisak da je vaš odnos sa voljenom osobom zapao u krizni period. Osetljiv grudni koš bi mogao da vam stvara neke probleme. Moguće su i tegobe sa srčanim sistemom.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: