4.2 C
Novi Sad
19/01/2022, 15:39
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 25. februar

Horoskop za ponedeljak, 25. februar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Veoma ste vredni i spremni da date svoj maksimum na polju posla. Uspećete da ostvarite pozitivne pomake. Potrebno je da budete malo otvoreniji u komunikaciji sa partnerom. Niko ne može da vam čita misli. Posetite stomatologa kako biste prekontrolisali stanje vezano za vaše zube. Moguće je da ćete biti skloni nekim problemima i kvarovima na ovom polju.

BIK

Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme, između Vas i partnera provejava obostrano nepoverenje i nova pitanja. Imate utisak da okolina nema razumevanja za Vaše potrebe ili interesovanja. Iznenađenja su moguća u oba pravca. Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da vam bude povišen u narednom periodu.

BLIZANCI


Vaš odnos prema obavezama izgleda previše opušten. Obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče. Retko ko zna da je vaša šaljivost, u stvari, odbrambeni mehanizam, jer ne umete na drugi način da sakrijete strahove i tenziju. Moguće je da ćete imati neke probleme ako budete nastavili da se predajete lošim navikama koje ste stekli.

RAK

Nema potrebe da ignorišete nečije emotivne signale. Partner deluje vrlo zanosno i želi da se nalazi u centru Vaše pažnje. Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vaše saznajne vidike. Pokažite spremnost za novi poslovni izazov.  Moguće su alergije. Podložni ste brojnim problemima u narednom periodu.

LAV


Neplanirani troškovi vas izbacuju iz ravnoteže. Ne razumete zbog čega, iako ste angažovani do iznemoglosti, ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Nije problem u malom prilivu novca već u vašem pređašnjem troškarenju. Preterano ste iscrpljeni i današnji dan vam nije povoljan za bilo kakvo naprezanje.

DEVICA


Pokazaćete da možete da ostvarite svoje snove uprkos onima koji ne veruju u vas! Imate poverenje u svog partnera i očekuje vas lep dan sa njim. Povoljna je atmosfera za planiranje zajednice. Moguća je povišena temperatura i problemi sa virusima, upalnim infekcijama i tegobama.

VAGA


Nema razloga da se ponašate sujetno u susretu sa bliskom osobom. Pažljivije proverite nečiju priču i emotivne namere. Vama nedostaje strpljenje i popustljivost, a Vašim saradnicima dovoljno hrabrosti da u potpunosti ostvarite zajedničke planove. Čuvajte se u saobraćaju, moguć je pad koncentracije.

ŠKORPIJA


Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas nakon kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste shvatili na vreme. Najbolje je da troškove svedete na minimum i uvedete kratkotrajnu oštru štednju. Potreban Vam je podsticaj i emotivna inspiracija, kao recept za dobro raspoloženje.

STRELAC

Potrudite se da se posvetite poslu i obavezama koje imate ispred sebe. Možete da očekujete malo teži dan. Skloni ste preterivanjuu u svađama sa voljenom osobom, pa ćete reći neke stvari zbog kojih ćete se kasnije kajati. Potrudite se da vodite računa o stvaranju zdravijih navika kada je u pitanju polje zdravlja.

JARAC


Moguće je da se od vas mnogo traži više posvećenosti na poslovnom polju. Niste sigurni koje su vaše granice. Želite da priuštite neko lepo iznenađenje voljenoj osobi. Zaljubljeni ste i lepo vam je kada ste zajedno. Povoljan je period da se oslobodite viška kilograma. Ako se budete potrudili da regulišete svoju ishranu.

VODOLIJA


Dobijate poklon od partnera. Odličan je trenutak da privremeno zakopate ratne sekire i razmislite o putu na kome biste rešili svoje nesporazume. Ako propustite ovu priliku, novu ćete dugo čekati. Budite oprezni na ulici, a naročito u saobraćaju. Preporuka je da više odmarate. Potrudite se da se posvetite svom zdravlju.

RIBE


Pokažite da ste spremni da preuzmete veću odgovornost u poslovnom okruženju i za to ćete biti nagrađeni. Malo ste razočarani zbog situacije u kojoj ste se našli sa voljenom osobom. Mislili ste da možete da joj verujete ali ste shvatili da ste pogrešili. Imunitet vam je oslabljen i ne osećate se baš najbolje.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments