3.6 C
Novi Sad
27/01/2022, 12:31
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 25. novembar

Horoskop za ponedeljak, 25. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Lažni osećaj sreće i zadovoljstva može vas navesti da danas potrošite više nego što ste u poziciji da zaradite. Ne utapajte svoj iznenadni optimizam u nekontrolisano troškarenje. Provedite više vremena u neobaveznom druženju s prijateljima. Muče vas problemi sa hroničnim umorom. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete prilično malaksali i bez energije.

BIK

Ne odgovara vam tempo u koji ste ušli na polju posla. Osećate da vam je potrebno neko vreme za odmor. Moguće je da poznajete osobu koja ima jaka osećanja prema vama. Uskoro ćete imati priliku za početak veze. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni brojnim tegobama kada je u pitanju polje zdravlja.

BLIZANCI


Delujete uznemireno, ali ne možete nekom da namećete svoju volju. Partner ima pravo na slobodan izbor. Previše očekujete od okoline, budite realni i umanjite svoje početne kriterijume. Ponekad i mali uspeh predstavlja značajan pomak. Ne biste trebali da očekujete probleme kada je u pitanju polje zdravlja.
RAK

Kontrolišite negativne strasti u emotivnom odnosu i ne dozvolite da Vas neko navede na pogrešno ponašanje. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu, tako da svi oko Vas budu srećni i zadovoljni. Podstičite kod sebe kreativno raspoloženje. Mogući su problemi vezani za pritisak kod vas. Generalno bi mogla da vas prati malaksalost.

LAV


U vašem ljubavnom životu se nazire početak jedne nove faze. Malo daška nove energije biće dovoljno da se odnosi između vas i voljene osobe poboljšaju. Slobodnima predstoji šansa za otpočinjanje romanse koja može biti dugotrajna. Ne bi trebalo da bude problema sa zdravljem kod vas. Možete da se nadate sasvim povoljnom periodu u kojem ćete biti veoma zadovoljni.

DEVICA


U iznenadnom afektu, nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Nepotrebno izazivate nečije negodovanje. Ako ste opterećeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o poslovnim prilikama. Skloni ste prehladi i problemima sa grlom. Očekuje vas period u kojem ćete biti podložni brojnim problemima sa zdravljem.

VAGA


Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav. Možete da očekujete da ćete u sebi imati mnogo energije i da čete generalno biti zadovoljni okolnostima na polju zdravlja.

ŠKORPIJA


Moguće je da će vam se ukazati prilika za boljom zaradom u narednom periodu. Trenutno ste u vezi koja u vama budi emocije za koje ste mislili da se neće vratiti u vaš život. Mogući su problemi sa nesvesticom kod vas. Pred vama je period u kojem ćete generalno imati manjak energije pa biste o tome trebali da povedete više računa.

STRELAC

Ukoliko Vam je stalo da privučete nečiju pažnju ili interesovanje, nemojte oklevati. Preuzmite aktivnu ulogu. Neko sumnja u Vaš uspeh, ali pokazaće se da je prednost na Vašoj strani. Kritika je suvišna kada postoje poslovni rezultati. Moguća je vrtoglavica kod vas. Problemi sa promenljivim pritiskom su vam takođe naglašeni.

JARAC


Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani. Paralelno s tim stiže podrška i od voljene osobe pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja. Mogući su problemi sa stopalima. Očekuje vas period u kojem će vam noge biti generalno slaba tačka kada je u pitanju polje zdravlja.

VODOLIJA


Možete da očekujete da ćete imati pozitivan dan i dobru atmosferu kada je u pitanju vaše polje posla. Možete da se nadate doboj situaciji na polju emocija. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Skloni ste upalama koje bi mogle ozbiljnije da se odraze na vaše polje zdravlja.

RIBE

Preterana doza hrabrosti ili emotivne samovolje, može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom. Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati zvanična obećanja.  Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da na polju zdravlja sanirate neke manje problme iz prošlosti.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments