Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 27. januar

Horoskop za ponedeljak, 27. januar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Moguć je fizički kontakt sa nekim ko vas interesuje. Bićete pre svega zaiteresovani za
seks, a ne toliko za ulazak u vezu. Očekuje vas manja rasprava na radnom mestu. Sada teško pravite kompromise i prilično ste tvrdoglavi. Slabija cirkulacija.

BIK


Ovo je važan dan za vas. Otvara vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi s nečim što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne. Povedite računa o zglobovima koji mogu da budu sada veoma osetljivi kod vas.

BLIZANCI


Neočekivana ponuda će vam doći. Trebaće vam vremena da sve iskalkulišete ali nemojte previše da čekate. Moguća razdvojenost od partnera kao I nova poznanstva. Odlično se osećate danas. Ne biste trebali da se brinete jer vas na polju zdravlja ne očekuju problemi. Imate dovoljno energije u sebi i spremni ste da se posvetite dragim ljudima.

RAK


Svesni ste da je pred vama naporan period na gotovo svim poljima. Puni ste energije i volje, a urođeni borbeni duh i optimizam učiniće vas još jačim. Iako ćete uložiti mnogo truda, na kraju ćete biti zadovoljni postignutim rezultatima. Moguća je vrtoglavica kao i problemi sa niskim pritiskom. Današnji dan vam je povoljan za što više sna i odmora.

LAV


Prilično ste pasivni i na neki način izbegavate poslovne obaveze. Prijao bi vam odmor i kraće putovanje. Doživećete izvesnu disharmoniju u odnosu. Osoba sa kojom ste će biti svadljiva. Bilo bi dobro da više vremena posvetite svom zdravlju. Potrebno je i da nađete neki način da se opustite.

DEVICA


Postavljate visoke standarde i nije lako zadovoljiti vaše kriterijume. Moguće je da sa nekim zahtevima ipak malo preterujete i da ste toga i vi svesni. Trpećete zbog negativnog trenda u ovoj sferi. Ne bi trebalo da bude smetnji na planu zdravlja. Osećate se jako dobro.

VAGA


Ispunjeni ste dobrim raspoloženjem tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nekih osoba koje vaše mišljenje isključuju u startu. Povedite računa u saobraćaju.

ŠKORPIJA


Bićete previše okrenuti sebi i samozadovoljni, da biste imali harmoničan ljubavni život. Niste očekivali previše poslovnih obaveza danas ali bez obzira na to, nova zaduženja vam pristižu sa svih strana. Potrudite se da napravite što bolju organizaciju ali i da nađete pomoć. Problemi sa prehladom.

STRELAC


Očekivali ste veći uspeh na polju finansija ali vam očekivanja nisu sasvim ispunjena. Ipak, ne bi trebalo da bude većih problema. Pokušajte da se zadovoljite sa onim što imate sada. Povoljan je dan za početak veze koja će trajati na duže staze. Ukoliko imate partnera uživate u romantici sa njim. Problemi sa apetitom ili grlobolja.

JARAC


Od komarca pravite magarca. Usmerili ste se na nešto što je potpuno nevažno. Na udaru je partner, kome pokušavate da demonstrirate svoju moć. Vaša nedodirljivost nije beskrajna, ako se ne zaustavite na vreme, sledi pravi fijasko. Manji problemi sa kožom su mogući kod vas. Ako primetite bilo kakve neobične promene, obratite vašem dermatologu.

VODOLIJA


Moguće je da se novi problemi pojavljuju taman kada ste stare rešili. Kao da vam neko ne da mira. Moguća je nestabilnost ili konflikt u odnosu, koje ćete izgleda sami izazvati. Moguć je pad imuniteta kod vas. Potrudite se da povećate unos vitamina i svežih namirnica. Pazite na sboje zdravlje i nemojte da se prepuštate bilo kakvom rizičnom ponašanju.

RIBE


Ignorišete finansijske probleme pa vam ovih dana sledi neprijatno iznenađenje. Očekujte obaveštenje ili isporuku nekog računa na koji ste potpuno zaboravili. Pre nego što se prepustite panici, proverite da nije došlo do greške. Čuvajte svoje srce, krvne sudove i vodite računa o pritisku. Redovno proveravajte stanje na ovom polju.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments