Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 28. januar

Horoskop za ponedeljak, 28. januar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Opterećenost poslom može prerasti u opsesivnu borbu s vetrenjačama. Vaša upornost jeste vrlina, ali nekada je pametnije stati. Zamerate ljudima što maštaju, a ne uzimate u obzir da ni vi niste neki racionalan tip, i vaše su odluke često iracionalne. Nervni sistem je osetljiv i možete imati probleme sa zdravljem zbog toga.

BIK


Ukoliko Vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje, važno je da uspostavite dobru kontrolu nad svojim emocijama. Da biste sačuvali psihološki mir, izbegavajte sumnjive osobe ili situacije koje prevazilaze Vaše iskustvo.  Mogući su problemi sa leđima. Pred vama je period u kojem treba da sečuvate od povreda prilikom fizičke aktivnosti.

BLIZANCI


Ambiciozni ste pa dan počinjete velikim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli okruženju u kome se krećete i radite. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima smetate. Prijala bi vam šetnja ili neka fizička aktivnost. Posvetite se sebi i potrebama svog organizma.

RAK


Bavite se novim načinima poslovanja i pronalazite zanimljive metode koje se kristališu tokom rada. Poteškoće sa pretpostavljenim osobama manifestovaće se prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre roka.  Moguće je da ćete u narednom periodu biti jako skloni poročnom ponašanju i važno je da izbegavate takav oblik rizika sa zdravljem.

LAV


Ostvarićete sve ono što budete želeli na poslovnom polju, bez većih komplikacija. Pred vama je generalno povoljan dan. Niste sigurni kako da prihvatite promene koje primećujete kod vašeg partnera. Moguće je da vas neke stvari iznenađuju. Generalno vam je u ovoj fazi osetljiv urogenitalni trakt pa možete biti skloni infekcijama.

DEVICA


Da biste postigli ono što želite neophodno je da zatražite pomoć osobe koja je, statusno, daleko iznad vas. Vi tu osobu dugo poznajete, ali tek danas je moguća prilika da napravite konkretan korak i zatražite ono što odavno želite. Možete da očekujete da ćete imati neke manje probleme sa zdravljem u narednom periodu.

VAGA


Usmerite misli u pozitivnom pravcu. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja i pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći. Delujete nesmotreno u susretu sa saradnicima i govorite o stvarima koje zadiru u domen poslovnih tajni. Posetite lekara ako imate bilo kakve tegobe koje su vezane za vaš kardiovaskularni sistem.

ŠKORPIJA


Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju vezu kroz različite aspekte. Neko ne razume Vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovno-finansijskoj saradnji.  Moguće je da ćete imati probleme vezane za kašalj a u nešto gorim slučajevima upalu pluća ili bronhitisi.

STRELAC


Svoje planove vezujete za obećanja koja su vam dali prijatelji. Previše odlaganja može vas dovesti u neuglednu situaciju u kojoj ćete se na kraju pravdati pretpostavljenima kojima će vaši argumenti biti smešni i prihvatljivi. Osetljiv kardiovaskularni sistem je naglašen kod vas pa su mogući problemi vezani za promenljiv krvni pritisak.

JARAC


Imate veliki uticaj na partnerovo raspoloženje, nemojte dozvoliti da Vas razdvajaju nečije predrasude. Prilagođavanje određenim uslovima predstavlja pozitivan poslovni predznak, pokažite da imate dovoljno interesovanja za različite ideje. Stomačni problemi bi mogli da vas muče tokom današnjeg dana.

VODOLIJA


Dobijate ono što ste očekivali i zadovoljni ste okolnostima na polju posla. Ne biste trebali da očekujete probleme. Imaćete dobar odnos sa partnerom. Odlično se slažete i nemate probleme u komunikaciji. Bolovi u grlu bi mogli da vas muče tokom današnjeg dana. Izbegavajte hladne, gazirane napitke i potrudite se da se utopljavate. Povećajte unos vitamina c.

RIBE


Imate priliku da otputujete, ali ne daleko od mesta gde živite. Niz razgovora u kojima ćete vi voditi glavnu reč završiće se tako što ćete uspešno završiti važan posao koji će vam u perspektivi bitno poboljšati finansije. Pojačan apetit i potreba za jakom hranom su naglašeni kod vas. Prijaće vam povećan unos proteina.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments