2.9 C
Novi Sad
30/11/2021, 12:57
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 8. oktobar

Horoskop za ponedeljak, 8. oktobar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Nemojte da ulazite u rizične poslove ili veća ulaganja danas jer možete imati mnogo štete kasnije. Zbunjeni ste i niste sigurni kako da protumačite signale koje vam voljena osoba šalje. Osećate se nekako nemoćno da bilo šta promenite. Možete da očekujete da će vam stanje na polju zdravlja tokom današnjeg dana biti sasvim dobro.

BIK

Partner dobro razume Vaše želje, ali na osnovu Vaše emotivne reakcije prepoznaje i stvari koje mudro prećutkujete. Ne dopada Vam se nečiji poslovni nastup, ali dela govore više od reči. Strpljivo sačekajte završnu fazu ili dobitak koji Vam pripada. Mogući problemi sa bešikom su naglašeni kod vas. Podložni ste prehladi i tegobama na polju zdravlja.

BLIZANCI


Upoznaćete više zanimljivih osoba ili pak neku dosta mlađu osobu koja će vam se dopasti. Moguće je da ćete menjati posao ili naći neki dodatni posao. Osetljivi su vam sinusi. Moguće je da ćete biti skloni prehladi kao i problemima sa zdravljem u narednom periodu. Imunitet vam je u padu a mogući su i grip i prehlada.
RAK

Možete da očekujete da ćete dobiti ponudu za novi posao. Uskoro će nastupiti pozitivne promene kod vas. Pred vama je veoma zanimljiv period za polje ljubavi. Moguće je da ćete imati priliku za neku paralelnu vezu. Potrudite se da povedete računa o svojoj telesnoj težini kao i o navikama koje imate kada je u pitanju vaša ishrana.

LAV


Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje pred bliskom osobom. Ne pričajte previše. Nesmotreno preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti i tako ulećete u nečiju poslovnu zamku. Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju polje zdravlja.

DEVICA


Izmišljate razloge za svoje nezadovoljstvo. Možda su vaši planovi bili preambiciozni pa deo uspeha koji je ostvaren ne doživljavate kao nešto pozitivno. Ako niste dobili sve, za vas je to kao da niste dobili ništa. Ne preterujte. Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas danas kao i moguće komplikacije vezane za predeo nogu.

VAGA


Pokušavate da pokrenete promene na poslovnom planu jer vidite da po starom više ne ide. Ukoliko želite da zadržite voljenu osobu pored sebe, biće potrebno da na neki način menjate svoje navike i stavove kako bi joj ugodili. Odlično stanje na polju zdravlja vas očekuje. Možete da se nadate sasvim stabilnom stanju.

ŠKORPIJA


Ako Vam je stalo da neki događaji dobiju pravi smisao, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom. Važno je da uskladite misli i osećanja. Nema razloga da ističete svoju ulogu ili da menjate ustaljena pravila poslovne saradnje. Sasvim dobro se osećate u svojoj koži. Možete da očekujete da ćete imati dobar dan.
STRELAC

Iskoristite šansu koja vam se ukazala. Moguće je da ćete na novom poslu proći mnogo bolje nego što očekujete. Povedite računa o ljubomori koja bi mogla u značajnoj meri da vam poremeti odnos sa voljenom osobom. Prijaće vam rekreacija i bavljenje sportom. Posvetite se tome da se vratite u bolju formu i kondiciju.

JARAC


Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razrešite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svoga posla a mišljenje zadržite za sebe. Imate sasvim dovoljno energije za sve svoje planove i dobro se osećate zbog toga.

VODOLIJA


Želite da postignete uspeh kada je u pitanju posao. Spremni ste da zapnete i da se trudite. Moguće je da ćete uspeti da pokažete voljenoj osobi svoje iskrene emocije i da ćete se ponovo u velikoj meri zbližiti sa njom. Manji problemi sa pritiskom su mogući kod vas pa povedite računa o tome, posetite lekara.

RIBE


Nemate razumevanje za voljenu osobu pa su moguće nesuglasice u kojima možete, u afektu, povući poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati. Pokušajte da na bezbolniji način savladate prolaznu melanholiju jer ona dolazi iz dosade. Možete da očekujete manje probleme vezane za kvarove na zubima, karijes ili za osetljive desni.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments