22.4 C
Novi Sad
22/09/2020, 22:09
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sreda, 15. maj

Horoskop za sreda, 15. maj

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Stariji član porodice će vam pružiti jaku moralnu podršku i olakšanje krajem dana.  Pod stresom ste. Pred vama je period u kojem će nervoza kod vas da bude veoma naglašena.

BIK


Izgleda da partner vešto prikriva istinu. Ipak, svako od Vas zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje. Ne budite nepravedni prema osobi čije namere još uvek ne poznajete.  Povedite računa o zubima. pred vama je faza koja može da vam donese probleme vezane za paradontopatju i slična stanja

BLIZANCI


Očekuje vas značajno materijalno poboljšanje tokom današnjeg dana. Odagnaćete sve brige. Budi vam se interesovanje prema osobi koju upoznajete preko prijatelja. Uskoro će se među vama desiti prve varnice. Nervni sistem vam je osetljiv možete da očekujete da ćete imati manje probleme sa grčevima u mišićima.

 RAK


Disciplinovano dajete sve od sebe da završite obaveze koje ste, nespretno, preuzeli na sebe. Rezultati su neizvesni, ali vas ne napušta optimizam i osećaj da će se nešto dobro izroditi iz svega što ste preduzeli. Čuvajte se povreda. Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas u ovoj fazi.

LAV


Budite uporni u svojim namerama. U sustetu sa voljenom osobom uz svo uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj unutrašnji glas. Povoljnu priliku na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu njene praktične primene ili upotrebne vrednosti. Možete da se nadate da će se situacija u narednim danima smiriti i razrešiti ali danas budite pažljivi kada su u pitanju faktori rizika.

DEVICA


Za vas je ovo dan kao i svaki drugi. Umorni ste od tempa kojim ste pritisnuti već neko vreme, uz to ni voljena osoba vam nije po volji. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe pa je sad vreme da u tome i istrajete. Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas u ovom periodu.

VAGA


Pažljivije analizirajte osobu do koje Vam je stalo. Dileme koje Vas prate, mogu da se rešavaju na elegantan način. Neko Vas podstiče na kreativno izražavanje ili na potrebu da ostvarite vrhunske rezultate. Potrebno je da odredite svoja interesovanja. Puni ste pozitivne energije i spremni ste da zablistate.

ŠKORPIJA


Dodatni stres se loše odražava na Vaše psihičko stanje. Emotivna pažnja uvek deluje kao najbolji lek za dušu. Po mišljenju saradnika Vaše ideje predstavljaju veliki rizik, nemojte očekivati moralnu ili praktičnu podršku.  Povedite računa o unosu magnezijuma koji bi na ovom polju mogao na vas da ima veoma blagotvorno dejstvo.

STRELAC


Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Potrebno je da se upravljate prema utvrđenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovni uspeh.  Moguć je pad energije. Nije vam povoljan dan i očekuju vas problemi sa umorom.

JARAC


Očekuje vas nagli pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje su vam prijatelji. Posesivno ponašanje voljene osobe dodatno otežava sve vaše pokušaje da stvari popravite i vezu sačuvate. Danas ne biste trebali da očekujete veće probleme na polju zdravlja.

VODOLIJA


Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Promenite svoju orijentaciju u razmišljanju. Ne dopada Vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme vezane za karijes.

RIBE


Niste spremni za nove poduhvate kada je u pitanju posao. Moguće je da vam treba neko vreme da napravite novi plan. Moguće je da ste razočarani u voljenu osobu i da sve više razmišljate o prekidu veze. Važno je da radite na tome da ojačate svoj imunitet kao i na tome da stvarate generalno zdravije navike.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments