19.3 C
Novi Sad
26/09/2020, 05:17
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sreda, 27. mart

Horoskop za sreda, 27. mart

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Splet okolnosti vas dovodi na mesto gde vaša promišljena priroda dolazi do potpunog izražaja. U prilici ste da kratkim savetom rešite veliku zbrku, ali niste sigurni da li treba da se umešate. Više verujte u sebe, nema potrebe da toliko analizirate. Pred vama je period u kojem možete da imate probleme sa zdravljem, sitne povrede ili neke oscilacije.

BIK


Pred vama je faza koja će biti jako povoljna za pokretanje novih poslovnih projekata. Možete da se nadate novom flertu sa osobom prema kojoj već duže vreme gajite osećanja.  Problemi vezani za kičmu su naglašeni kod vas. Možete da imate probleme vezane za ukočenost, prijala bi vam masaža ili odlazak kod fizioterapeuta.

BLIZANCI


Dan nije povoljan za pokretanje novih poslova jer slede neočekivani preokreti i iznenađenja. Ne upuštajte se ni u diskusije i rasprave jer prete da prerastu u žestoku svađu iz koje vi možete izvući deblji kraj. Mir potražite uz dobar film ili knjigu. Pred vama je period koji koji može da vam donese probleme sa holesterolom i trigliceridima.

 RAK


Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je tajanstvena šifra, koja deluje pozitivno na Vaše raspoloženje. Konflikt interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima, budite dovoljno promišljeni. Problemi sa plućima su mogući. Pred vama je period u kojem možete da imate tegobe vezane za kašalj i disajne puteve.

LAV


Tenzira vas mešanje jednog člana porodice u vaše odluke. Obrazlažući svoje sjajne ideje, ambiciozno započinjete razgovor koji se, potom, završava katastrofalno. Vaše verbalne veštine danas nisu na zavidnom nivou, povucite se. Izbegavajte unos slatkiša. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate probleme sa gojaznošću.

DEVICA


Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje zarade. Nove prilike vam se lako otvaraju. Spremni ste da se upustite u vezu sa osobom prema kojoj imate jaka osećanja. Planirate nešto ozbiljnije sa njom. Izbegavajte alkohol. Potrudite se da se pozabavite stvaranjem zdravijih navika na ovom polju.

VAGA


Prepuni ste ideja kojima zasipate svoje okruženje. Iako ste omiljeni u društvu, postajete naporni jer brbljate. Brzina kojom se izražavate drugim ljudima izgleda kao da ste površni, pa je savet za danas da manje pričate a više radite.  Moguće je da su vam bubrezi osetljivi. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate probleme sa urogenitalnom traktom.

ŠKORPIJA


Ukoliko nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim manama. Negde ste pogrešili. Izbegavajte nepoznate situacije ili saradnike koji svojim ponašanjem remete Vašu koncentraciju. Potrudite se da povećate unos vitamina kako biste mogli da ojačate vaš imuni sistem i da se pripremite na moguće poteškoće.

STRELAC


Očekuje vas povoljan dan na poslu. Ne biste trebali da imate bilo kakve brige i stresove. Nova ljubavna priča vam uskoro dolazi. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Redovno kontrolišite pritisak. Pred vama je period u kojem ćete moći da rešite probleme koje ste imali na ovom planu. Potrebno je da se posavetujete sa vašim lekarom.

JARAC


Nikako da stignete do cilja koji ste, pre izvesnog vremena, zacrtali. Situacija se neočekivano menja, sve ukazuje na to da će nepovoljne vesti odložiti dugo pripremane planove. Ne gubite nadu, uskoro stiže još bolja ponuda. Povećajte unos tečnosti. Potrudite se da pazite na svoje navike i da se hranite zdravije.

VODOLIJA


Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti, budite strpljivi. Nemojte dozvoliti da Vas isprovociraju nečiji postupci i neistina, sačuvajte prisebnost duha pred saradnicima. Povedite računa o grlu koje bi moglo da vam bude osetljivo. Upala grla bi veoma lako mogla da vam se desi.

RIBE


Pred vama je period u kojem ćete imati veće promene, brojna putovanja i mnogo poslovnih prilika. Iako postoje neke nesuglasice između vas i partnera, spremni ste da se potrudite kako bi ta veza opstala. Želite potomstvo. Povedite računa o ishrani. Mogli biste da imate neke probleme sa varenjem.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments