0.5 C
Novi Sad
21/01/2022, 09:03
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 01. avgust

Horoskop za sredu, 01. avgust

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Isti trend se nastavlja i nemojte očekivati da se nešto novo ili uzbudljivo desi na današnji dan. Uspeh u sveri zabave, umetnosti i uopšte kreativnom radu koji ima veze sa lepotom. Pospanost i umor vam mogu stvarati probleme. Loša koncentracija takođe ne utiče pozitivno na vas. Čuvajte se u saobraćaju.

BIK


Različite osobe privlače Vašu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara Vašoj inspiraciji i afinitetima. Ne treba da brinete zbog različitih komentara, svako od saradnika ima pravo na mišljenje i na poslovne prioritete. Mogući su problemi sa hormonima. Posetite lekara ukoliko primetite neke veće smetnje.

BLIZANCI


Polje komunikacije dolazi do potpunog izražaja. U jednom trenutku naći ćete se usred velike grupe ljudi, upleteni u razne razgovore koji se tiču vaše profesionalne orijentacije. Ne zalećite se, jer će realizacija tih pregovora biti odložena. Prilično ste osetljivi i podložni zdravstvenim problemima.

RAK


Možete da očekujete da će vam se ukazati nova prilika za zaposlenje. Pred vama su veoma srećne okolnosti! Usresredite se na ono što vam je najvažnije. Ako budete dovoljno otvoreni u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada, lako ćete doći do nove veze. Ukoliko ste već u vezi, voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Zdravlje ok.

LAV


Nije vam jasno kako ste uspeli da propustite nedavnu ponudu. Na tu temu vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, šansa nije izgubljena. Osetljiv predeo grudnog koša je naglašen kod vas. Mogući su i problemi koji se vezuju za kardiovaskularni sistem. Potrudite se da pijete redovno terapiju.

DEVICA


Ponekad reči nisu dovoljne da izrazite sve ono što mislite ili osećate pred voljenom osobom. Pokažite više inicijative. Delujete ambiciozno i zainteresovani ste za različite ideje koje omogućavaju efikasnije poslovanje. Moguć je prolazan kašalj ili manji problemim vezani za disajne puteve, pluća i sinuse.

VAGA


Osetićete optimizam zbog nešto povoljnijih okolnosti koje će vas pratiti. Sfera ljubavi će se
stabilizovati. Moguće je da ćete dobiti novac I profitirati od onoga čime se bavite. Mogući su problemi sa pritiskom. Ukoliko do sada niste imali ovakve tegobe javite se vašem lekaru kako biste proverili da li su vam potrebni neki medikamenti.

ŠKORPIJA


Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer grč koji ne uspevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive. Osetljiv vam je stomak i mogući su problemi vezani za nadutost, varenje, probavu.

STRELAC


Bićete zadovoljni svojim ljubavnim životom, zbog toga što će vam doneti izvestan osećaj
uspeha. Imaćete dobar dan na poslu i uspostavićete zdrav balas između rada i zabave. Dijeta bi vam prijala. Potrebno je da menjate neke navike vezane za vaš režim ishrane kako biste se bolje osećali. Na taj način ćete preduprediti mnoge probleme.

JARAC


Pad energije i promenljivost raspoloženja – to je ono što vas muči danas. Neprijatnu atmosferu shvatate previše lično, imate utisak da su se svi urotili protiv vas. Pokušajte da sagledate stvari na realan način, možda su vaša očekivanja precenjena.

VODOLIJA


Dan je obeležen velikim neprijatnostima. Negativna energija koja se dugo akumulirala preliva čašu i vašem strpljenju se bliži kraj. Mali povod biće dovoljan da čitavu zbrku raščistite potezom koji će za mnoge oko vas biti nerazumljiv.  Proverite svoju dioptriju, za svaki slučaj.

RIBE


Čvrsto se držite svojih ideja i ne želite da odustanete od njih. Niste spremni da pravite kompromise na ovom polju. Nećete odustati dok sve ne bude onako kako vi hoćete. Iskoristite pravi trenutak da priđete osobi koju posmatrate već neko vreme. Ako ne pokušate, nikada nećete znati da li vam je ona naklonjena ili ne. Zdravlje ok.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments