31.5 C
Novi Sad
13/08/2020, 19:46
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 02.oktobar

Horoskop za sredu, 02.oktobar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vreme je za predah. Raspoloženje popravlja susret s prijateljima koji su u prošlosti bili deo vaše svakodnevice. Obilje tema i opuštajući razgovori mogu biti svojevrsna čarobna formula ekspresnog oporavka od svega što vas je u prošlosti umorilo. Malaksalost vas prati i možete da imate probleme na polju zdravlja zbog umora.

BIK

Partner u izvesnom smislu iskušava Vašu naklonost, potrudite se da uskladite zajednička interesovanja. Važno je da postavite jasnu granicu između ličnih i zajedničkih interesa. Važno je da se prilagođavate uz očuvanje individualnosti. Dobro se osećate. Na polju zdravlja vas ne očekuju problemi.

BLIZANCI


Bolje je da budete strpljivi u komunikaciji sa poslovnim okruženjem kako ne bi izazivali bespotrebne probleme. Ukoliko ste u vezi možete da očekujete povoljan dan tokom kojeg ćete uživati sa voljenom osobom. Povećajte unos magnezijuma. Potrudite se da više vodite računa o zdravlju svog nervnog sistema.

RAK

Zabrinuti ste za svoje finansije i to vam stvara veliki pritisak. Imate potrebu da pravite neke promene na polju posla. Pred vama je susret sa osobom koja bi mogla da pokaže da ima iskrena i jaka osećanja ka vama. Čuvajte svoju jetru i pankreas. Smanjite unos alkohola i štetnih materija.

LAV


Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se komplikuje, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni prehladi i problemima sa bešikom, jajnicima itd pa povedite računa o sebi.

DEVICA


Budite dovoljno iskreni pred voljenom osobom. Potrebna Vam je emotivna bliskost da prevaziđete zajedničke sumnje. Potrudite se da kontrolišite svoje negativne impulse i izbegavajte poslovno rivalstvo. Novi sukob stvara dodatni problem. Problemi sa bubrezima bi mogli da vas opterećuju u narednom periodu. Posavetujte se sa vašim lekarom, idite na redovne kontrole.

VAGA


Pod velikim ste pritiskom i od vas se očekuje da sprovedete ne baš popularne mere. Svojim prisustvom nećete uspeti da sprečite žustre rasprave u kojima će biti i teških reči. Zauzmite stav i bez puno reči saopštite svoje namere. Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa zdravljem u narednom periodu, a kardiovaskularni sistem vam je pogotovo osetljiv.

ŠKORPIJA


Ne zaboravite da postoji granica izmedju praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva, nije dozvoljeno sve što Vam se dopada. Vašu kritizersku narav ili dodatnu upornost okolina tumači na različite načine. Ipak, to Vam neće smetati da nametnete svoje mišljenje. Očekuje vas period u kojem ćete biti veoma skloni kašljanju, pa i problemima sa upalom pluća, bronhitisom i tome sl.
STRELAC

Imate manje probleme na radnom mestu. Biće vam potrebno neko vreme kako biste sve rešili. Ukoliko vam se dopada osoba koja je bila vaš prijatelj, imaćete mogućnost da se zbližite sa njom. Problemi sa grlom su mogući kod vas. Pred vama je period u kojem ćete imati osetljivo stanje na polju zdravlja. Potrudite se da poradite na tome da ojačate imunitet.

JARAC


Budite strpljivi i dosledni danas. Iako vam je neophodna puna koncentracija, vas obuzimaju premor i pospanost. Ako se ne trgnete, napravićete ozbiljne greške zbog kojih ćete trpeti posledice. Osim toga, budite oprezni na ulici i u saobraćaju. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da budete skloni gojenju i problemima sa kilogramima.

VODOLIJA


Ono što je drago srcu, ne znači da predstavlja i dobru emotivnu odluku. Ipak, ostanite dosledni onome što mislite i osećate. Ponekad nije lako uskladiti različita interesovanja, ali sve je moguće ako imate dobru volju. Problemi sa vidom su naglašeni kod vas u narednom periodu.

RIBE


Pokažite da imate pozitivne namere, nemojte dozvoliti da se između Vas i voljene osobe podižu novi emotivni zidovi. Osvojili ste nečiju naklonost, ali uviđate da to nije dovoljan uslov da biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Problemi sa nesanicom su mogući kod vas u narednom periodu.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments