22.1 C
Novi Sad
28/09/2020, 16:58
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 03. april

Horoskop za sredu, 03. april

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Okruženi ste ljudima koje privlači vaša pozitivna energija. Zbog pristojne finansijske situacije u mogućnosti ste da za njih organizujete zabavu. U zanosu dobrog raspoloženja može vam se dogoditi da zaboravite ko su vam stvarno pravi prijatelji. Delujete napeto, potrebna Vam je nečija emotivna podrška.

BIK

Delujete zavodljivo i privlačno. Sreća je na Vašoj strani, sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost. Neko potvrđuje Vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate prisebnost duha u odlučujućem momentu. Imate višak energije! Pred vama je faza u kojoj ćete biti spremni da se posvetite redovnim treninzima.

BLIZANCI


Finansijska pitanja su u prvom planu jer su izostali rezultati na koje ste bezrezervno računali. Ovo je uvod u period stagnacije, pa je za vas bolje da se pravovremeno pripremite. Strpljenje i upornost vam nisu jača strana, a danas su vam tako neophodni.  Pred vama je period u kojem biste mogli da imate neke probleme koji su vezani za malokrvnost.

RAK

Isuviše forsirate neke situacije koje partner ne može da prati. Delujete neraspoloženo. Neko očekuje Vašu pokornost ili da se pridržavate zacrtanih pravila. Pomalo ste ukočeni. Moguće je da bi vam prijala masaža ili neki bilo kakav tretman opuštanja. Najbolje bi bilo da posetite fizioterapueta kako bi se posavetovali sa njim.

LAV


Pred vama su neki manji problemi koji bi mogli da vam donesu otežanja na ovom polju.  Moguće je da imate utisak da se neke stvari menjaju i da odnos sa voljenom osobom više ne ide u dobrom pravcu. Smanjite alkohol. Vreme je da se pozabavite time da postepeno poradite na vašim navikama.

DEVICA


Nemate vremena za suvišnu priču. Sva pažnja je usmerena na radno okruženje u kome vas vreba jedna ženska osoba. Dajte sve od sebe da obaveze završite korektno, jer, zbog greške koju danas napravite možete biti nerazumno strogo kažnjeni. Skloni ste upalnim stanjima. Moguće je da ćete imati iz tog razloga probleme u narednom periodu.

VAGA


Delujete napeto, brinu Vas ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom. Uspešni rezultati podrazumevaju obostrano poverenje i dugoročniju saradnju. Postoje situacije koje ne možete rešavati samostalno. Bolovi u donjem delu leđa bi mogli da vam predstavljaju manje probleme.

ŠKORPIJA


Obaveze od vas zahtevaju koncentraciju i pun mentalni angažman. Frustrira vas sukob između dužnosti prema drugima i potrebe da ugodite sebi. Ako pronađete zadovoljstvo u radu, oslobodićete se grča, a samim tim i neprijatnog osećaja da ste iskorišćeni. Možete da se nadate veoma lepim dešavanjima sa osobom sa kojom ste na početku emotivne veze.

STRELAC

Osećate nelagodnost pred bliskom osobom. Nemojte davati pogrešna obećanja, prihvatite iskreni razgovor. Nove informacije zvuče komplikovano, ali Vi se dobro snalazite u različitim poslovnim situacijama. Manji pad energije je naglašen kod vas. Potrebno vam je više sna. Nemojte da se iscrpljujete.

JARAC


Očekuje vas prilika da napravite konkretan potez koji može da promeni tok vaše karijere i celokupne poslovne situacije. Osećate se voljeno i pored svog partnera. Uživate u lepim zajedničkim trenucima i prepuštate se jedno drugome. Psihosomatski problemi su kod vas naglašeni. Neće vam biti lako da sa njima izađete sasvim na kraj.

VODOLIJA


U emotivnom životu znaci pažnje i izrazi nežnosti, uvek deluju dovoljno efektno na voljenu osobu. Osećate lični ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija. Ipak, ne treba da preuveličavate svoj uspeh. Možete da budete veoma podložni problemima koji su vezani za osipe, iritacije i slične tegobe. Pazite na sebe.

RIBE


Nešto važno na čemu ste radili poprima novu formu. Insistiranje na poboljšanju komunikacije može vas nakratko dekoncentrisati i navesti da u važnom trenutku napravite previd. Budite oprezni u saobraćaju, naročito ukoliko ste vozač. Mogući su manji srčani problemi. Povedite računa o tome i potrudite se da redovno merite krvni pritisak.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments