13.9 C
Novi Sad
02/10/2022, 06:13
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 03. jul

Horoskop za sredu, 03. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku. Pred vama je faza u kojoj ćete biti veoma skloni problemima sa zdravljem, tako da bi bilo najbolje da posetite vašeg lekara.

BIK


Očekuje vas naporan dan u kojem ćete imati mnogo obaveza. Potrudite se da budete posvećeni poslu i da vam ništa ne promakne. Ne biste trebali da imate drastične promene na ljubavnom planu, ako ste u vezi stanje je stabilno. Preporučuje se bavljenje sportom. Možete da očekujete da ćete uspeti da se dovedete u bolju formu i kondiciju u narednom periodu i da če vam to dati motivaciju.

BLIZANCI


Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da Vam poverava misli ili ono što oseća. Budite dovoljno strpljivi i taktični. Bez obzira na Vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu početnu procenu. Bez većih problema na polju zdravlja, osećate se sasvim dobro u svojoj koži.

 RAK


Rasejani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte. Izbegavajte cigarete koje su za vas jako štetne.

LAV


Možete da očekujete da ćete danas uspeti da razgraničite neke stvari i da donesete nove odluke. Moguće je da je voljena osoba pokušava da vam pokaže koliko joj je stalo do vas, ali vi to ne tumačite na najbolji način. Važno je da vodite računa o svojoj ishrani i da budete spremni da počnete ozbiljno da menjate svoje loše navike od ranije.

DEVICA


Donosite odluku koja vam nudi samo privremeno rešenje. Iako znate da stvari ne idu onako kako ste priželjkivali, zadovoljavate se trenutnim rešenjem. Idealno bi bilo kada biste sve odložili i dali sebi vremena da još jednom dobro razmislite.  Pred vama je period u kojem ne biste trebali da imate bilo kakve poteškoće kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

VAGA


Pred vama je povoljan period u kojem možete da očekujete razrešenje poslovnih problema. Voljena osoba je pokazala neiskrenost i osećate se iznevereno na neki način. Potrebno vam je vreme da otkrijete šta želite. Izbegavajte situacije koje remete Vašu koncentraciju ili psihološku ravnotežu.

ŠKORPIJA


Stalno govorite o promenama pa to postaje naporno za vaše okruženje, naročito za saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo populacije. Neopreznom izjavom možete izazvati žestoki sukob, iako verujete da ste dobronamerni. Odlično ste raspoloženi! Pred vama je period u kojem ćete imati mnogo pozitivne energije.

STRELAC


Finansije su vam sada slaba tačka i želite da promenite nešto po tom pitanju. Imaćete šanse za neki dodatni posao. Voljena osoba će vam pokazati da joj je iskreno stalo do vas. Vaša veza bi mogla da napreduje u narednom periodu.  Pred vama je period u kojem možete da budete veoma malaksali i skloni problemima sa zdravljem.

JARAC


Mogući su potezi koji će iz korena promeniti vaš profesionalni put. Ukoliko izlaz vidite u velikim novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste primetili na vreme. Problemi vezani za pritisak su mogući kod vas u narednom periodu.

VODOLIJA

U porodičnom životu, prepustite drugima da odlučuju o zajedničkim planovima. Pokažite da imate dovoljno poverenja. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Proverite nivo šećera u krvi kako biste se uverili da li je kod vas na polju zdravlja sve uredu.
RIBE

Očekuju vas povoljni ugovori, uspešne kupovine, kao i stabilizacija na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Budite istrajni, ne odustajte od pokretanja novih projekata jer se slična prilika neće skoro ponoviti. Važno je da se tokom ovog dana ne forsirate previše i da pustite sebe da se malo relaksirate

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments