Horoskop za sredu, 05. jun

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Dobijate podršku od ljudi od kojih ste to najmanje očekivali. Novac koji vam je na raspolaganju nije dovoljan za sve što ste nameravali da kupite. Situacija jeste neprijatna, ali optimizam vas ne napušta. Rešenje ćete uvideti ako se opustite. Izbegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike.

BIK


Nalazite se u poslovnom okruženju koje vam ni malo ne odgovara i osećate pritisak sa svih strana. Moguć je susret sa osobom koja vam se dopadala ranije ali nikada niste imali priliku da sa njom ostvarite stabilnu ljubavnu vezu. Povećajte unos vitamina. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni zdravstvenim problemima zbog pada imuniteta. Posavetujte se sa vašim lekarom.

BLIZANCI


Partner ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje i inspiraciju. Uživajte u različitim situacijama koje Vas emotivno zbližavaju. Sve ima svoju dobru i lošu stranu, a na Vama je da sačuvate dobru poslovnu poziciju i dugoročnije interese. Nemate probleme na ovom polju. Možete da očekujete da ćete se osećati generalno dobro.

RAK


Moguće je da ćete u narednom periodu imati prilično velike promene na polju posla, dosta toga i ne očekujete. Ne dopada vam se atmosfera koju imate sa voljenom osobom, više vam prija kada ste razdvojeni. Problemi sa varenjem. Povedite računa o ishrani i potrudite se da unosite dovoljno tečnosti.

LAV


Pokušavate da izbegnete kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite neke ljude. Iznenadiće vas šta ste mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Idite kod lekara ako su vaši problemi sa respiratornim organima nešto što vas mnogo opterećuje.

DEVICA


Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi, postupite po svojoj savesti. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Delujete vrlo zahtevno. Pažljivije analizirajte svoje saradnike, svako od Vas ima svoj stil izražavanja ili način interpretacije događaja. Pred vama je period u kojem ćete moći da regulišete određene zdravstvene probleme ako se oko toga budete dobro potrudili.

VAGA


Ponovo se vraćaju tegobe koje su vas u prošlosti namučile. Sačuvajte optimizam, bespotrebno paničite. Nemate potrebu da bežite u sebe, promene na poslu udahnuće malo optimizma. Pripazite na ishranu, imunitet vam nije na zavidnom nivou. Prijaće Vam relaksacija i vedri sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA


Nemojte dozvoliti da neko sputava Vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaslužujete neki bolji ili lepši tretman. Susret sa jednom osobom deluje poučno na Vas način razmišljanja. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju. Glasne žice su vam osetljive. Moguće je da ćete generalno biti skloni nekim problemima sa grlom.

STRELAC


Možete da očekujete veoma dobru atmosferu i stabilno stanje na polju posla. Možete da očekujete veoma zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se udvara već neko vreme.  Loša cirkulacija u predelu nogu bi mogla da vam stvara manje probleme. Posavetujte se oko svega sa lekarom. Nemojte da zanemarujete svoje zdravlje.

JARAC


Imate loš predosećaj ili potrebu da proveravate svog partnera. Delujete suviše napeto i sumnjičavo u nečijem društvu. Nema razloga za razmetljivost pri predstavljanju svojih ideja i nemojte ocenjivati tuđe sposobnosti. Sasvim dobro zdravlje vas očekuje u narednom periodu. Ne biste trebali da imate bilo kakve veće tegobe.

VODOLIJA


Vi niste osoba koja voli velike promene. U skladu s tim, ne uživate ni u izlascima. Ako žudite da izađete iz kuće, to je zbog toga što vam unutar nje neko ne prija. Dakle, ne bežite od ukućana već se potrudite da porodične odnose popravite. Prijala bi vam masaža. Pred vama je faza u kojoj bi trebali da posetite fizioterapeuta radi saveta i pregleda.

RIBE


Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Međutim, Vi reagujete na suprotan način. Stvari koje prećutkujete pred saradnicima, pre ili kasnije mogu da Vas dovedu u neprijatnu situaciju. Skloni ste unosu alkohola. Pred vama je period u kojem ćete imati poteškoće vezane za jetru.
Autor: nsuzivo.rs

Komentari: