20.3 C
Novi Sad
11/07/2020, 04:26
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 07. avgust

Horoskop za sredu, 07. avgust

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Kraće putovanje bi moglo da vam donese neke pozitivne promene i nove šanse na poslovnom polju. Sledi vam povoljan period za emocije. Ako ste slobodni, sada lako možete da ostvarite neko novo poznanstvo. Bavljenje sportom vam prija. Važno je da budete fizički aktivni i da se trudite da održite dobru formu i kondiciju.

BIK


Prijaće Vam susret sa osobom koja za trenutak ume da Vas povuče u svet čudesne romantike i nežnosti. Suviše ste zaokupljeni potrebom da sve izgleda perfektno, kao i da svi oko Vas budu zadovoljni. Umanjite svoje polazne kriterijume.Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni nekim manjim problemima na ovom planu pa je važno da vodite računa o sebi.

BLIZANCI


Odnosi s voljenom osobom su pod znakom pitanja. Kao da je došao poslednji čas da stvari postavite na svoje mesto. Predstoji vam neprijatan razgovor koji može prerasti u otvoren sukob. Ako želite da izbegnete mogući raskid, popustite, a mišljenje zadržite samo za sebe. Potrebno je da više vežbate i da radite na kondiciji.

RAK


Zbunjeni ste i razočarani jer poslovne okolnosti nisu krenule u željenom pravcu. Vreme je da se okrenete mogućim promenama. Flertujete i spremni ste za novu vezu. Na neki način možete da budete skloni privlačenju pažnje. Nema razloga za dodatnu zabrinutost i napetost.

LAV


Polje komunikacije dolazi do potpunog izražaja. U jednom trenutku naći ćete se usred velike grupe ljudi, upleteni u razne razgovore koji se tiču vaše profesionalne orijentacije. Ne zalećite se, jer će realizacija tih pregovora biti odložena. Očekuje vas period u kojem ćete imati iritacije, crvenila i alregijske reakcije na koži.

DEVICA


Možete da očekujete važna dešavanja na poslovnom polju. Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljive preokrete. Situacija sa voljenom osobom nije onakva kakva ste se nadali da će da bude i to vas čini nezadovoljnim. Važno je da racionalano koristite svoju energiju i vreme.

VAGA


Osećate se neprijatno jer u vašem okruženju dominira čudna atmosfera koja, ako ne odreagujete, preti da postane štetna po vas. Ako se na vreme ne angažujete i ne raščistite moguće nesporazume, stvari se mogu nepopravljivo zakomplikovati. Možete da očekujete da ćete danas biti puni pozitivne energije i da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

ŠKORPIJA


Izbegavajte rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom. Vama ne trebaju emotivno dokazivanje i novi dramski zapleti. Nema razloga da se opterećujete dodatnim obavezama. Svaki problem ima dobro rešenje, pod uslovom da prihvatite koristan savet. Uši su vam podložne upalama i možete da budete skloni problemima po tom pitanju.

STRELAC


U krugu radne sredine ističe se osoba koja vam je naročito interesantna. Ta pažnja koju joj poklanjate nije samo profesionalna već se, na mala vrata, u vaše misli uvlači ideja da ljubav i posao mogu zajedno. Ne zalećite se, druga strana ne misli isto. Dobro se osećate. Ne biste trebali da imate probleme sa zdravljem danas.

JARAC


Možete da očekujete komplikacije na poslovnom polju. Važno je da budete spremni da prihvatite određena ograničenja. Niste sigurni da li želite početak nove emotivne veze ili ne. Određene okolnosti vas opterećuju. Potrudite se da se redovno bavite sportom i da sa svoje strane radite ono što možete kako bi bili aktivniji po tom pitanju.

VODOLIJA


Nezadovoljstvo u radnoj sredini prenosite i na privatan život. Iako je za vas posao životna važnost, preterano se udubljujete i pravila igre upotrebljavate u odnosima s ukućanima. Jedan član porodice može biti mnogo nesrećan zbog vaših kritika, popustite pritisak. Prolazna glavobolja je moguća. Pred vama je dan u kojem vam zdravlje neće biti baš sjajno.

RIBE


Imate utisak da voljena osoba nešto skriva, što dodatno utiče na Vašu nesigurnost ili nervozu. Budite pažljiviji u komunikaciji sa saradnicima, jer pogrešno protumačene informacije mogu da utiču na zajednički gubitak. Bolovi u leđima vas muče. Moguće je da ćete imati nekih problema sa kičmom.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments