Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 08. januar

Horoskop za sredu, 08. januar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno na ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno. Manji pad energije je moguć danas kod vas. Potrudite se da date sve od sebe kako bi našli vremena za odmor i opuštanje.

BIK


Kod Vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da Vam ugodi. Nema potrebe da ulazite u široke polemike, na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje i da budete dovoljno efikasni.  Mogući su problemi sa nesanicom kod vas u narednom periodu. Veoma je moguće da ćete biti preterano napeti i pod stresom.

BLIZANCI


Može vam se desiti da od vas potekne informacija koju će neko da zloupotrebi. Nije vam lako da se obuzdate ali trenutno je najbolje da ćutite. Pazite šta govorite, čak i u okruženju koje nema nikakve veze s vašim profesionalnim životom. Dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje u narednom periodu. 

RAK


Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Potrebno je da se pravilno organizujete, pokažite promišljenost i upotrebite pouzdane kriterijume pri izboru bliskih saradnika. Muče vas hronični problemi na polju zdravlja i nije vam lako da ostvarite stabilnost.

LAV


Izbegavajte situacije koje deluju provokativno ili osobu koja ne odgovara Vašim emotivnim afinitetima. Ukoliko se previše uživljavate u ulogu dežurnog kritičara, potrebno je da se suočite i sa negativnim reakcijama koje stižu od saradnika. Mogući problemi sa zubima su naglašeni kod vas u narednom periodu.

DEVICA


Dobar deo dana provodite u preispitivanju šta ste mogli, u dalekoj prošlosti, drugačije da rešite. Okrenite se bližnjima i poslušajte šta imaju da vam kažu. Pojačana fizička aktivnost vas može okrepiti, naročito duga šetnja ili trčanje. Mogući su problemi zbog hormona kod vas. Idite na redovne lekarske kontrole i potrudite se da vodite računa o svom zdravlju.

VAGA


Pokušajte da prihvatite dobronamernu kritiku koja dođe do vas. Izbegavajte reagovanje iz bilo kakve sujete. Dolaze vam promene na emotivnom polju u narednom periodu. Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima. Izbegavajte sve poroke i potrudite se da vodite više računa o stvaranju zdravih navika.

ŠKORPIJA


Potrudite se da ispoštujete dogovor koji imate sa voljenom osobom. Novi izgovori ne mogu da Vas opravdaju. Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagodite saradnicima, koji pozitivno utiču na Vaš društveni ugled. Odmarajte i opuštajte se, potrudite se da budete u skladu sami sa sobom.

STRELAC


Pažljivo isplanirajte dan i bićete u prilici da izgradite novu poslovnu strategiju koja će vam dugoročno doneti rezultate na koje ćete biti veoma ponosni. Usredsredite se na posao, a ljubav i porodične odnose ostavite po strani.  Velike su šanse da ćete se osećati sasvim dobro u svojoj koži i da ćete biti puni energije.

JARAC


U porodičnom životu pokažite da imate poverenje u nečije namere. Svima je potrebna emotivna podrška. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne možete imati ubedljivo opravdanje ili izgovor. Povoljan je period za oporavak ukoliko ste u prethodnom periodu imali bilo kakvu manju intervenciju.

VODOLIJA


Niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Pred vama je period u kojem ćete razmišljati i o promeni posla. Pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje i budite iskreni, kako biste iskrenost i dobili zauzvrat. Mogući su problemi sa sinusima kod vas u narednom periodu.

RIBE


Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim vremenom, ali, ne zanemarujte činjenicu da ste vi deo nečijeg života. Ako odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas ozbiljno trpi. Skloni ste depresiji i teškim emocijama u ovom periodu.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments