16.5 C
Novi Sad
28/09/2020, 00:37
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 08. maj

Horoskop za sredu, 08. maj

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje, pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju. Današnji dan vam nije ni malo povoljan i najbolje bi bilo da se ni na jednom polju ne forsirate previše.

BIK


Partner ponekad ne razume Vaše ideje, potrebno je da se razjasnite oko zajedničkih nesporazuma. U Vama se pokrenuo takmičarski impuls. Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da udvoštručite svoje poslovne rezultate. Odlično se osećate i nemate nikakve probleme sa zdravljem.

BLIZANCI


Prihvatate se poslova koje su vaši saradnici mogli da završe. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmerite na ljubavni život, jer voljena osoba je, možda, neutešno usamljena. Probava vam je veoma osetljiva i možete imati neke probleme na ovom polju.

 RAK


Važno vam je da razjasnite situaciju u kojoj se nalazite kako ne biste kasnije imali neke probleme zbog nesporazuma na poslu. Voljena osoba deluje kao da je preterano zahtevna što se vama ni malo ne dopada. Tražite malo fleksibilnosti od nje. Mogući su problemi sa peskom ili kamenom u bubrezima.

LAV


Na putu ste da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ova nedelja nije ključna, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja. Moguće je da ćete imati neke hormonalne promene i tegobe u narednom periodu.

DEVICA


Danas ćete misliti samo na ljubav, a posebno ćete biti zainteresovani za fizičko ispoljavanje
ljubavi. Možete očekivati pozitivan razvoj događaja u ovoj sferi. Mogući su problemi sa alergijama. Generalno ste tokom današnjeg dana osetljivi i podložni brojnim problemima na polju zdravlja. Oko svega se detaljnije posavetujte sa lekarom.

VAGA


Moguća ljubav sa nekim novim, a u svakom slučaju ćete biti popularni i uživati u uzbudljivom ljubavnom životu. Možete dobiti više ponuda za posao ili raditi dva posla paralelno.  Osećate se jako dobro i nemate probleme kada je u pitanju zdravlje. Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima na ovom polju.

ŠKORPIJA


U izgledu je novčani priliv koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme. Ne preuzimajte nove obaveze već dan provedite s minimalnim poslovnim aktivnostima. Tokom dana moguć je susret s neobičnom osobom s kojom je moguća ljubavna avantura. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate probleme sa nervnim sistemom i grčevima u mišićima.

STRELAC


Ukoliko ne nazirete dobro rešenje, sačekajte da se stišaju negativne strasti. Nemojte zaoštravati svoj odnos sa voljenom osobom. Nalazite se pod određenim psihološkim pritiskom, ali morate razlikovati moralnu od fizičke hrabrosti. Ne bi trebalo da bude problema. Dobro se osećate u svojoj koži i lepo ste raspoloženi.

JARAC


Pred vama je dan tokom koga ćete se boriti između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete podstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega je veliki umor koji će vas, tokom večeri, savladati. Nemojte da se forsirate previše jer vam ovaj dan nije povoljan za preterano naprezanje.

VODOLIJA

Za razliku od partnera, Vi imate drugačija merila i jasne ciljeve. Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovno-finansijski gubitak, već kao dobar podsticaj za buduće planove. Nema problema kod vas. Na polju zdravlja je sve mirno i stabilno. Povoljan je period za oporavak nakon neke intervencije ili za bilo kakvo lečenje i nove tretmane.
RIBE

Imate potrebu da kontrolišete sve oko sebe, a nemate mehanizme koji bi to podržali. Loša vest je da ćete morati da odustanete od nekog svog stava koji je bio prilično beskompromisan. Usmerite svoju pažnju na voljenu osobu, potrebna mu je podrška.  Moguće je da ste malo rastrojeni i da vam je teško da vratite fokus.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments