4 C
Novi Sad
28/11/2021, 09:08
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 10. oktobar

Horoskop za sredu, 10. oktobar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ako biste racionalno analizirali svoju poziciju, priznali biste da ona i nije toliko loša. Problem je u tome što ste skloni kukanju i kritikovanju, pa takve ljude okupljate oko sebe. Slušajući okolinu upadate u pesimizam koji, u stvari, uopšte nije vaš. Odlično se osećate danas. Ne bi trebalo da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja.

BIK

Mogući su različiti konflikti. Potrudite se da smirite voljenu osobu, umesto da situaciju dovodite do emotivnog usijanja. Očekujete nečiji pozitivan odgovor za nastavak poslovne saradnje. Međutim, događaji se komplikuju mimo Vaše volje. Problemi sa visokim pritiskom su naglašeni kod vas i važno je da u narednom periodu povedete računa o svom zdravlju.

BLIZANCI


Dobijate poklon od partnera. Odličan je trenutak da privremeno zakopate ratne sekire i razmislite o putu na kome biste rešili svoje nesporazume. Ako propustite ovu priliku, novu ćete dugo čekati. Budite oprezni na ulici, a naročito u saobraćaju. Nije vam povoljan dan, pa kao i na ostalim poljima i kada je zdravlje u pitanju vas ne očekuju dobre vesti.

RAK

Vaš partner je ušao u novu fazu kada je ljubav u pitanju I biće mnogo više orijentisan na posao nego na ljubav. Doživćete poboljšanje uslova u svom profesionalnom životu. Preporuka je da izbegavate cigarete. Povedite računa i o drugim navikama koje bi mogle da budu štetne po vas.

LAV


Osećate novi uzlet i beskrajno zadovoljstvo, kada sa nekim umete da podelite zajedničke trenutake radosti i sreće. Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i angažovanost u različitim pravcima. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu. Jaka glavobolja je moguća. Povedite računa o svom zdravlju danas jer ste prilično osetljivi.

DEVICA


Možete upasti u sukobe i probleme sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se dodatno ne angažujete i preduzmete odlučujuće korake. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite. Problemi sa nesanicom su naglašeni. Napeti ste i proganjaju vas poslovne brige o kojima često mislite.

VAGA


Očekuje vas prilika da na poslovnom planu veoma jasno definišete svoj status. Moguće je da ćete neke stvari konačno imati crno na belo. Očekuju vas nova dešavanja na ljubavnom planu. Osoba koja vam se dopada će pokazati svoje interesovanje. Odmarajte što više danas. možete da očekujete da ćete biti malaksali i bez energije.

ŠKORPIJA


Vraća vam se samouverenost i optimizam. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste pre izvesnog vremena eliminisali. Vaša ubedljivost može doneti rezultate ako budete u svemu iskreni. Ne bi trebalo da bude problema. Očekuje vas jako dobra situacija kada je u pitanju polje zdravlja.

STRELAC

Iritiraju Vas nečiji stavovi i impulsivno ponašanje. Partner ima pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima. Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u poslovanju i delujete suviše strogo u društvu saradnika. Moguće je da ćete imati probleme, upale, infekcije i tome slično.

JARAC


Uključuju vas u sva dešavanja koja su oko vas. Osećaj da ste pozvani da reagujete na sve je rezultat vašeg pređašnjeg unošenja u tuđe probleme. Inače vam to ne smeta, ali sada ste umorni. Ne ljutite se, razmislite kolika je vaša odgovornost u svemu tome. Povedite računa o alergijama kojima ste skloni.

VODOLIJA


Moguća je ljubav sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. Možda ste se osećali neshvaćeno od kolega ili nadređenih, ali to je samo faza koja će uskoro proći. Ne bi trebalo da bude problema. Osećate se dobro u svojoj koži i nemate tegobe.

RIBE


Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste shvatili na vreme. Najbolje je da troškove svedete na minimum i uvedete kratkotrajnu oštru štednju. Možete da očekujete da će vam tokom današnjeg dana jako prijati rekreacija i da ćete se bolje osećati što više budete vežbali i radili na sebi.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments