Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 11. septemba

Horoskop za sredu, 11. septemba

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vreme da se uključite u aktivnosti svoje društvene sredine. Veoma ste cenjeni pa vam sledi i zvanična pohvala za sav trud. Tokom večeri možete očekivati prijatne vesti koje će vam značajno podići samopouzdanje. Povedite računa o mogućim povredama ako se bavite sportom ili ako redovno trenirate.

BIK


Potrebno je da prihvatite istinu ili drugu stranu medalje. Nema razloga da odlažete ono što je neizbežno. Najbolje je da se distancirate od svega što može da Vam prouzrokuje novu neprijatnost. Izbegavajte suvišne eksperimente. Smanjite nervozu i stres. Pred vama je period u kojem ćete biti opterećeni obavezama.

BLIZANCI


Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju nova oblast u kojoj se do sada niste oprobali, pokrenuće vas jaka motivacija. Dokazujete sebi koliko su velike vaše sposobnosti. Pripazite se, niste bezgrešni. Važno je da ostvarite ravnotežu glasa razuma i svojih osećanja.

RAK


Ponekad je teško podvući jasnu granicu između glasa razuma i nekontrolisanih emocija, ali nemojte povrediti nečija osećanja. Očekuju Vas naporne obaveze, na žalost okolina nije od velike koristi u onome što radite. Razmislite o kompromisnoj varijanti. Smetaju vam cigarete i duvanski dim. Moguće je da ćete imati probleme vezane za kašalj i pluća.

LAV


Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad se pokoriti. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti skloni problemima sa iritacijama i crvenilom, reakcijama na koži.

DEVICA


Nema razloga da preuveličavate probleme koji su vam se pojavili na ovom polju. Posvetite se konkretnom rešavanju. Skloni ste konfliktima sa osobom do koje vam je stalo. Nekada ste jednostavno preterano ponosni. Prolazna glavobolja je naglašena kod vas. Možete da imate i probleme sa očima, vidom.

VAGA


Sada je pred vama povoljan dan u kojem ne biste trebali da imate poslovne probleme. Možete da očekujete da će voljena osoba da vam pokaže da ume da bude romantična i brižna kada se potrudi. Mogući su problemi sa stomakom. Povedite računa o vašoj ishrani. Probava vam je jako osetljiva i mgli biste da imate probleme sa varenjem.

ŠKORPIJA


Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali nije kraj sveta ni ako ponekad odustanete. Problemi sa grlom su naglašeni kod vas. Mogli biste da budete skloni infekcijama i upalama na ovom polju.

STRELAC


Iritiraju Vas nečiji stavovi i impulsivno ponašanje. Partner ima pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima. Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u poslovanju i delujete suviše strogo u društvu saradnika. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni zdravstvenim problemima a najviše zbog loše ishrane može doći do komplikacija na ovom polju.

JARAC


Ne počinjite nikakve nove poslove. Mogli biste usled nedostatka koncentracije napraviti greške zbog kojih ćete se u narednom periodu baviti popravljanjem učinjenog. Iskoristite dan za druženje sa pomalo zapostavljenim prijateljima i familijom. Prijaće Vam neka sportska aktivnost i relaksacija.

VODOLIJA


Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u različite intrige ili u raspravu sa voljenom osobom. Ukoliko Vam neko zadaje probleme, podsetite svoje saradnike na osnovna pravila profesionalnog ponašanja. Potrudite se i da dovoljno odmarate kao i da sebi priuštite neko vreme za opuštanje i bavljenje sobom.

RIBE


Izbegavajte preterano naprezanje na poslovnom planu. Današnji dan vam je težak i konfuzan. Između vas i voljene osobe su pale neke teške reči, oboje se kajete i nije vam lako da nastavite dalje zajedno posle svega. Odlično se osećate i puni ste energije. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje na ovom polju.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments