18.8 C
Novi Sad
10/08/2020, 06:30
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 12. septembar

Horoskop za sredu, 12. septembar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Izgleda da ćete imati kontakt sa nekim ko vam se dopada. Vrlo lako ćete razviti osećaj emotivne bliskosti. Moguće su promene u sferi posla i karijere. Moguće je da ćete danas biti osetljiviji. Izbegavajte namirnice nepoznatog porekla i potrudite se da pazite na sebe.  Problemi sa alergijama su naglašeni kod vas.

BIK

Privodite kraju mnoge zaostale poslove kojima ste se mučili izvesno vreme. Određena odluka ili sudska presuda razrešiće jednu zavrzlamu nakon čega u dalje pregovore ulazite kao punopravna pregovaračka strana, vredna poštovanja. Srčani problemi su naglašeni, pogotovo ako ste do sada već imali tegobe na tom polju.

BLIZANCI


Nema razloga za osećaj nesigurnosti koji Vas navodi na prikrivanje istine. Igrate dvostruku ulogu pred voljenom osobom. Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski interesi ne poklapaju sa zajedničkim ciljevima, ne budite sujetni. Zatražite nečiju podršku.  Nemojte da se forsirate danas jer vam nije povoljan dan za preteranu fizičku aktivnost.
RAK

Stabilnost ljubavnog odnosa ako ste već u vezi, a ako niste onda je moguće da obnovite kontakt sa nekim iz prošlosti. Krasiće vas istrajnost i promišljenost koje za vas nisu karakteristične. Problemi sa zubima su mogući kod vas tokom narednog perioda. Posetite stomatologa radi redovne kontrole.

LAV


Ukoliko ste slobodni, planirajate ljubavni susret. Prijaće Vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima. Osećaj poslovne afirmacije i uspeha treba dodatno da Vas motiviše na pozitivne promene u privatnom životu. Izbegavajte preterano masnu i slanu hranu. Kod vas se vide i mogući problemi sa jetrom i pankreasom.

DEVICA


Danas će vam biti najbitnije to da pored sebe imate nekoga s kim se dobrorazumete. Primetićete da ste mnogo sporiji pri obavljanju posla, ali ćete zato biti vrlo tačni. Posetite ginekologa za svaki slučaj ako imate neke manje probleme sa ženskim organima. Muški pripadnici ovog znaka ne bi trebali da očekuju veće smetnje.

VAGA


Ako Vas opterećuju emotivne dileme, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom, pre nego što se opredelite za novo ili “energično” rešenje. Potrebno je da povučete logičan redosled poteza u susretu sa saradnicima. Plasirajte svoje ideje u odabranom društvu. Moguće je da ćete imati neke manje probleme kada se radi o pojavi peska i kamena.

ŠKORPIJA


Bavite se novim načinima poslovanja i pronalazite zanimljive metode koje se kristališu tokom rada. Poteškoće sa pretpostavljenim licima manifestovaće se prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre roka. Mogući su manji problemi sa viškom kilograma. Očekuje vas faza u kojoj ćete se boriti sa svojim navikama i očekivanjima.

STRELAC

Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Ne možete da promenite uslove ili raspoloženje koje vlada u poslovnim krugovima, prilagodite se. Mogući su problemi sa migrenom, sinusima ali i sa osetljivim očima.

JARAC


I dalje ste u povoljnom periodu za ljubav i biće vam lako da osvojite bilo koga ko vam se
dopada. Bez promena i naročitih događaja u sferi posla. Vladaće blago pozitivan trend. Osetljivost donjeg stomaka je naglašena kod vas. Mogući su problemi sa probavom. Izbegavajte unos namirnica koje nadimaju ili se teško vare.

VODOLIJA


Nestabilna ili nedefinisana veza. Neće biti ni bitno da znate na čemu ste jer će vam sloboda biti prioritet. Moguć je uspeh u sferi bankarstva i manipulacije tuđim novcem. Povedite računa o mokraćnim putevima. Moguća je neka manja ili prolazna upala kod vas. Povedite računa i o svom imunitetu. Generalno ste osetljiviji u narednom periodu.

 

RIBE


Muče vas finansije. Sa svih strana vam isporučuju račune, pa čak traže i novac na zajam, koji vi nemate. Nemate strpljenja za tuđe probleme jer niste sigurni ni kako da rešite svoje. Ne budite prestrogi prema ljudima, doći će dan kada će i vama nešto biti potrebno.   Moguće je da ćete imati manje probleme sa kijavicom, disajnim putevima…

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments