Horoskop za sredu, 13. februar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Okruženi ste mnogobrojnim ljudima. Vaša pozitivnost privlači i one osobe čiji motivi nisu skroz dobronamerni. Ne iznosite privatne podatke, naročito ako se radi o nečem što se tiče vašeg ljubavnog života. Neočekivani susret vam može na delu pokazati koliko je svet mali. Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme sa zdravljem.

BIK


Ako možete pokušajte da sklopite neko partnerstvo sa osobom koja je takođe rođena u vodenom znaku. Posvećeni ste svom partneru i uživate pored njega. Možete da očekujete stabilnu ljubavu situaciju. Moguće je da ćete imati manjih problema sa zdravljem zbog toga što vam je metabolizam usporen.

BLIZANCI


Voljena osoba dobro poznaje Vašu ćud i karakter, ne možete da prikrijete svoje pravo raspoloženje. Važno je da napravite listu prioriteta i da prihvatite nečiji savet. Trenutni neuspeh treba da Vas motiviše za dodatnu upornost. Mogli biste da imate neke probleme pa čak i upalne procese ako ne budete vodili računa o sebi.

RAK


Da biste postigli ono što želite neophodno je da zatražite pomoć osobe koja je, statusno, daleko iznad vas. Vi tu osobu dugo poznajete, ali tek danas je moguća prilika da napravite konkretan korak i zatražite ono što odavno želite. Skloni ste gojenju i možete imati probleme sa viškom kilograma.

LAV


Pozitivan stav koji ste zauzeli na poslovnom planu može da vam donese više nego dobre rezultate. Imate utisak da je voljena osoba neiskrena. Biće vam teško da sasvim jasno rešite probleme koji su se pojavili. Odmarajte dovoljno tokom današnjeg danai potrudite se da malo više jedete i da unosite dovoljno tečnosti.

DEVICA


Vreme je za mali predah, ipak, ne dozvolite sebi preterano opuštanje. Iskoristite dan da očistite zaostale obaveze. Osim toga, idealan je trenutak da obnovite stare kontakte s prijateljima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili. Mogući su problemi sa cirkulacijom. Ne biste trebali da imate veće tegobe na polju zdravlja.

VAGA


U susretu sa jednom osobom zaboravite na avanturističke ideje koje mogu da Vam iskomplikuju miran san. Ne dozvolite da neko preuveličava Vaš neuspeh ili da Vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Nema problema na ovom planu. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži.

ŠKORPIJA


Delujete zadovoljno. Kod Vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner želi da Vam ugodi. Nema potrebe da raspravljate o različitim interesima, na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje. Prijala bi vam masaža. Potrebno vam je opuštanje. Svakodnevno ste pod veoma velikim stresom i to vas čini nervoznim.

STRELAC


Ne počinjite nove poslove. Usled nedostatka koncentracije napravićete greške zbog kojih ćete se, u narednom periodu, baviti popravljanjem načinjenog. Iskoristite dan za druženje sa pomalo zapostavljenim prijateljima i familijom. Potrudite se da vodite dovoljno računa o svom zdravlju kao i o svojim navikama.

JARAC


Nije preterano povoljan dan za sklapanje bilo kakvog posla. Potrudite se da sve ono što vam je važno malo odložite. Pred vama je prilika za neobaveznu avanturu. Moguće je da ipak nećete pristati na to jer želite više.  Važno je da proverite na vreme svoju dioptriju ako sumnjate da je bilo nekih promena po tom pitanju.

VODOLIJA


Neko pobuđuje Vaše emotivno interesovanje i asocira Vas na prijatne uspomene. Priželjkujete novi emotivni susret. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Potrebno Vam je dobro rešenje, koje bi zadovoljilo različite kriterijume. Ne biste trebali da imate veće poteškoće kada je u pitanju vaše polje zdravlja danas.

RIBE


Situacija na polju finansija se stabilizuje. Moguć je priliv novca iz izvora koji niste očekivali. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Ipak, izbegavajte pokretanje nekog velikog projekta jer možete preceniti svoje kapacitete. Problemi sa disajnim putevima su mogući kod vas pa bi mogla da vas prati kijavica ili kašalj.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: