1.6 C
Novi Sad
21/01/2022, 12:38
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 13. novembar

Horoskop za sredu, 13. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Komunikacija s osobama koje se nalaze u inostranstvu može biti od velike koristi. Poslovni planovi se razvijaju u smeru koji ste priželjkivali. Ipak, ne prihvatajte stvari zdravo za gotovo, svoje planove, zasad, držite daleko od očiju javnosti. Problemi sa alergijama su naglašeni kod vas.

BIK

Privodite kraju mnoge zaostale poslove kojima ste se mučili izvesno vreme. Određena odluka ili sudska presuda razrešiće jednu zavrzlamu nakon čega u dalje pregovore ulazite kao punopravna pregovaračka strana, vredna poštovanja. Srčani problemi su naglašeni, pogotovo ako ste do sada već imali tegobe na tom polju.

BLIZANCI


Nema razloga za osećaj nesigurnosti koji Vas navodi na prikrivanje istine. Igrate dvostruku ulogu pred voljenom osobom. Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski interesi ne poklapaju sa zajedničkim ciljevima, ne budite sujetni. Zatražite nečiju podršku.  Nemojte da se forsirate danas jer vam nije povoljan dan za preteranu fizičku aktivnost.
RAK

Stabilnost ljubavnog odnosa ako ste već u vezi, a ako niste onda je moguće da obnovite kontakt sa nekim iz prošlosti. Krasiće vas istrajnost i promišljenost koje za vas nisu karakteristične. Problemi sa zubima su mogući kod vas tokom narednog perioda. Posetite stomatologa radi redovne kontrole.

LAV


Niste sasvim sigurni šta zaista želite. Moguće je malo poboljšanje raspoloženja iako neki problemi još postoje. Ipak, možete odahnuti jer današnji dan ne donosi ništa spektakularno dobro, ali najvažnije, nema ni pogoršanja. Izbegavajte preterano masnu i slanu hranu. Kod vas se vide i mogući problemi sa jetrom i pankreasom.

DEVICA


Danas će vam biti najbitnije to da pored sebe imate nekoga s kim se dobrorazumete. Primetićete da ste mnogo sporiji pri obavljanju posla, ali ćete zato biti vrlo tačni. Posetite ginekologa za svaki slučaj ako imate neke manje probleme sa ženskim organima. Muški pripadnici ovog znaka ne bi trebali da očekuju veće smetnje.

VAGA


Ako Vas opterećuju emotivne dileme, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom, pre nego što se opredelite za novo ili “energično” rešenje. Potrebno je da povučete logičan redosled poteza u susretu sa saradnicima. Plasirajte svoje ideje u odabranom društvu. Moguće je da ćete imati neke manje probleme kada se radi o pojavi peska i kamena.

ŠKORPIJA

Čini se kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam previše nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svih obaveza i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Budite strpljivi i ne razmišljajte o povlačenju. Očekuje vas faza u kojoj ćete se boriti sa svojim navikama i očekivanjima.

STRELAC

Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Ne možete da promenite uslove ili raspoloženje koje vlada u poslovnim krugovima, prilagodite se. Mogući su problemi sa migrenom, sinusima ali i sa osetljivim očima.

JARAC


I dalje ste u povoljnom periodu za ljubav i biće vam lako da osvojite bilo koga ko vam se
dopada. Bez promena i naročitih događaja u sferi posla. Vladaće blago pozitivan trend. Osetljivost donjeg stomaka je naglašena kod vas. Mogući su problemi sa probavom. Izbegavajte unos namirnica koje nadimaju ili se teško vare.

VODOLIJA


Nestabilna ili nedefinisana veza. Neće biti ni bitno da znate na čemu ste jer će vam sloboda biti prioritet. Moguć je uspeh u sferi bankarstva i manipulacije tuđim novcem. Povedite računa o mokraćnim putevima. Moguća je neka manja ili prolazna upala kod vas. Povedite računa i o svom imunitetu. Generalno ste osetljiviji u narednom periodu.

 

RIBE


Umorni ste od tempa koji vas pritiska već neko vreme. Obeshrabruju vas zahtevi sa svih strana kao i novčane obaveze koje su se nagomilale. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe pa je sad vreme da u tome i istrajete. Moguće je da ćete imati manje probleme sa kijavicom, disajnim putevima…

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments