13.1 C
Novi Sad
28/05/2020, 08:37
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 14. avgust

Horoskop za sredu, 14. avgust

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Povoljan je dan za posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite neke važne pomake na ovom polju. Ukoliko ste u zajednici ili braku, potrebno je da budete fleksibilniji i spremniji na kompromise. Povedite računa o štitnoj žlezdi koja može da vam bude problematična.

BIK


Smišljeno birate svoj ljubavni stil i neko ne može da odoli Vašem šarmu. Zadovoljstvo je kada umete da spojite lepo i korisno. Sve što činite treba da Vas afirmiše na različitim stranama. Očekuju Vas pozitivni rezultati i dobitak.  Izbegavajte bilo kakvo naprezanje, odmarajte danas, štedite svoju energiju i uzimajte više vitamina.

BLIZANCI


Moguće je da imate potrebu za promenama na ovom polju ali još uvek nemate adekvatne ponude za novi posao. Ne dopada vam se partnerova ljubomora. Njegov posesivan stav guši vašu slobodnu prirodu. Osetljiva koža vam stvara probleme sa zdravljem. Važno je da povedete više računa o sebi.

 RAK


Težite ka slobodi, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme završite sve što se od vas očekuje, na taj način izbeći ćete napete aspekte koji vam mogu pokvariti raspoloženje i upropastiti današnje planove. Podložni ste upalnim stanjima i tegobama na polju zdravlja.

LAV


Neko Vas sputava da ostvarite svoje emotivne namere, ali uvek postoji rešenje i zaobilazan način. Stvari će krenuti u pozitivnom pravcu tek kada preuzmete inicijativu u odnosu prema saradnicima. Čuvajte svoju jetru koja bi mogla da vam bude slaba tačka u narednom periodu.

DEVICA


Vi niste osoba koja voli velike promene. U skladu s tim, ne uživate ni u izlascima. Ako žudite da izađete iz kuće, to je zbog toga što vam unutar nje neko ne prija. Dakle, ne bežite od ukućana već se potrudite da porodične odnose popravite. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni nekim poteškoćama na ovom polju.

VAGA


Ozbiljno razmišljate o promenama na ovom polju. Moguće je da ćete uskoro dobiti neku ponudu vezanu za inostranstvo. Postepeno možete da napredujete i da zajedno sa voljenom osobom pokrenete temu zajedničkog života. Migrena vas muči i možete da budete skloni problemima sa glavom i očima.

ŠKORPIJA


Skloni ste preuveličavanju. Usmerili ste se na nešto što je potpuno nevažno. Na udaru je partner, kome pokušavate da demonstrirate svoju moć. Vaša nedodirljivost nije beskrajna, a ako se ne zaustavite na vreme, sledi pravi fijasko. Podložni ste prehladi i problemima na polju zdravlja. Pad imuniteta vam donosi poteškoće na ovom polju.

STRELAC


Ono što je drago srcu, ne znači da predstavlja i dobru emotivnu odluku. Ipak, ostanite dosledni onome što mislite i osećate. Ponekad nije lako uskladiti različita interesovanja, ali sve je moguće ako imate dobru volju. Osetljiva pluća bi mogla da vam stvaraju manje probleme na ovom polju.

JARAC


Teško Vam je da ispunite partnerova očekivanja, ali vredi pokušati. Uvek postoji način da prevaziđete subjektivne granice. Novi događaji utiču na Vašu koncentraciju. Budite promišljeni i nemojte donositi ishitrene odluke.  Krvni pritisak vam varira. Mogli biste da imate probleme sa kardiovaskularnim sistemom u narednom periodu.

VODOLIJA


Preispitujete se da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog nezadovoljstva poslom, već zbog mnogo komplikovanijih razloga koje niste u stanju sami da sagledate. Ne tražite uzroke u drugima, preispitajte sebe. Prijala bi vam veća aktivnost. Važno je da se posvetite tome da redovnije trenirate i da poradite više na sebi.

RIBE


Osećate kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto rešite, onemogućeni. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni. Pazite na ishranu. Potrudite se da vam zdravlje bude na prvom mestu.

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: