14.4 C
Novi Sad
24/09/2020, 03:30
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 16. januar

Horoskop za sredu, 16. januar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Rešenje problema koje ste očekivali ipak neće doći tako brzo kao što ste se nadali. Moguće su nove komplikacije. Osećanja koja gajite prema voljenoj osobi za sada vam nisu uzvraćena. Razmišljate o promeni taktike. Bez ikakvih problema. Dobro se osećate i u sebi nosite mnogo pozitivne energije!

BIK


 Očekuje Vas pozitivan obrt događaja. Voljena osoba će promeniti mišljenje, na Vašu veliku radost. Nastavite sa započetim planovima. Prihvatite nečiji savet i izbegavajte popularne instant recepte, kao privremeno poslovno rešenje. Prijao bi vam odmor. Potrebno je da nađete više vremena kako biste se na pravi način organizovali i svaki dan izdvojili vreme koje je neophodno da imate za sebe.

BLIZANCI


Nema smisla isterivati pravdu ukoliko od toga nemate nikakvu korist. Uvažite tuđe argumente i u njima pronađite razlog da popustite u svojim stavovima. Budite pažljivi u saobraćaju, naročito ako se spremate da krenete na duži put. Današnji dan vam nije povoljan i skloni ste raznim zdravstvenim problemima od kojih su mnogi problemi na nervnoj bazi, psihosomatski.

 RAK


Moguća je prolazna finansijska kriza usled novih neočekivanih troškova. Iako ste materijalno obezbeđeni, osećate da vam partner ne pruža sve. Teško vam je da doprete do njegovih iskrenih misli i emocija. Bez problema sa zdravljem danas. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na svim poljima.

LAV


Trudite se da ugodite voljenoj osobi, ali sumnjate u svoju odluku. Ne vidite emotivni odsjaj u nečijim očima. Ne dozvolite da Vas neko osporava pred saradnicima. Potrebno je da sačuvate prisebnost duha u različitim situacijama. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Posvetite se sebi danas.

DEVICA


Danas su moguće neočekivane porodične napetosti i to najverovatnije zbog finansija. Reagujte strpljivo i ne ulazite u rasprave jer rešenje dolazi brže nego što očekujete. Tokom popodneva stiže vam vest o prilivu novca na koji niko od vas nije računao. Dobro se osećate i ne biste trebali da očekujete nove probleme na ovom polju.

VAGA


U periodu koji vam predstoji bićete opterećeni mnogim obavezama koje niste očekivali. Vaš partner meša prijatelje i porodicu u vaše probleme, a vi se ne slažete da je to rešenje. Pokušavate da to prekinete. Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas danas. Mogli biste da imate probleme sa upalama i infekcijama.

ŠKORPIJA


Ne uspevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć različitih trikova koje ste osmislili. Grešite u svojoj proceni. Splet novih okolnosti utiče na situaciju na poslovnoj sceni. Razmislite o alternativnom rešenju, ponekad treba pokušati sa neobičnim idejama. Glava vam je takođe osetljiva pa možete da imate česte migrene.

STRELAC


Vreme je za mali predah, ipak, ne dozvolite sebi preterano opuštanje. Iskoristite dan da uradite zaostale obaveze. Osim toga, idealan je trenutak da obnovite stare kontakte s prijateljima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili.  Možete da očekujete da će vam naredni period biti povoljan za neku manju intervenciju ili za oporavak nakon iste.

JARAC


U emotivnom životu pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti u društvu osobu koja Vam se dopada. Nema potrebe da unapred najavljujete svoje ciljeve, mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima. Kičma vam je sada jako osetljiva pa biste o tome trebali da povedete računa.
VODOLIJA

Posvetite pažnju porodičnim temema i osobi koja deluje pozitivno na Vaše raspoloženje. Prijaće Vam nečije prisustvo i blizina. Imate loš predosećaj u isčekivanju nečijeg odgovora o poslovnoj saradnji. Dovoljno ste razumni da pripremite neka dopunska rešenja. Povećajte unos tečnosti, vode. Važno je da unosite dovoljno vode zbog pravilnog rada metabolizma.
RIBE

Gubite vreme u pokušajima da okupite grupu ljudi koja bi se angažovala oko zajedničkog cilja. Problem nije u tome što oni ne žele da sarađuju s vama, već je prepreka u tome što ne vide svi, na isti način, ono što je vama tako kristalno jasno. Težak je period za vas pa možete da očekujete da ćete imati neke nove zdravstvene probleme i komplikacije.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments