Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 17. jul

Horoskop za sredu, 17. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Raduju Vas promene u privatnom životu, partner u Vama podstiče tople emocije koja Vam nedostaju. Potrebno je da se angažujete na različitim stranama i da dokažete svoje praktične sposobnosti na delu. Nije preterano povoljan dan. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta problema na polju zdravlja.

BIK


Uzbudljiv dan, predstoje vam brojni poslovni susreti. Upoznaćete zanimljivu osobu sa kojom pronalazite zajednički interes koji najavljuje mogućnost jedne plodne saradnje. Veče posvetite sebi i voljenoj osobi s kojom vas očekuju divni trenuci ljubavi i topline.  Malaksalost bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana.

BLIZANCI


U poslednji čas rešavate neke probleme na ovom polju. Konačno ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Iako pokazujete da volite osobu sa kojom ste u vezi, povremeno imate potrebu da flertujete sa strane. Osetljiva bešika i mokraćni putevi su naglašeni kod vas.

RAK


Voljena osoba iskreno želi da Vam ugodi, pokažite da imate poverenja u neizbežni dogovor. U susretu sa saradnicima budite promišljeniji nego obično. Zaboravite na velike ambicije koje Vas dovode u konfliktnu situaciju. Moguće su respiratorne infekcije kod vas u narednom periodu, osetljivi ste.

LAV


Pod velikim ste pritiskom i od vas se očekuje da sprovedete ne baš popularne mere. Svojim prisustvom nećete uspeti da sprečite žustre rasprave u kojima će biti i teških reči. Zauzmite stav i bez puno reči saopštite šta imate. Dobro zdravlje vas očekuje danas. Ne biste trebali da budete zabrinuti.

DEVICA


Problemi na poslovnom planu će vam se danas lako rešavati. Imate osećaj velikog olakšanja. Trenutna situacija vam se ne dopada. Na neki način ste razočarani u voljenu osobu i ovaj put niste spremni da joj oprostite. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti pod većim pritiskom i kada će vam značiti svaki trenutak samoće i opuštanja.

VAGA


Dok ne raskrstite stare poslove i dugove nećete moći da nastavite dalje. Potrudite se da se više posvetite poslu. Situacija na ljubavnom polju bi mogla da vam bude na neki način problematična danas. Povedite računa o zubima. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka kvarovima i problemima sa zubima.

ŠKORPIJA


Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na najbolji mogući način i dobijete podršku saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Čuvajte se povreda, a naročito budite oprezni u saobraćaju. Odlično se osećate. Pred vama je dobar dan tokom kojeg nećete imati bilo kakve probleme sa zdravljem.

STRELAC


Češto umete da idealizujete određene događaje. Vaša emotivna nesigurnost potiče od prevelikih želja koje ne umete pravilno da kanališete. Previše arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje poslovni dogovor. Ponekad treba stvarati u kreativnoj izolaciji. Čuvajte urinarni trakt. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni upalama, infekcijama i problemima na ovom polju.

JARAC


Ne verujete u razna obećanja kojima vas zatrpavaju. Morate se maksimalno angažovati i sami sebi pomoći u pronalaženju rešenja. Za očekivati je stagnacija svega pa zbog toga ne pokušavajte da započnete nikakav novi posao. Povedite računa o mogućim problemima sa ekcemima, bubuljicama i tome sl. Posetite dermatologa.

VODOLIJA


Nema potrebe da namećete svoju volju, partner bolje reaguje kada delujete dobroćudno i popustljivo. U poslovnom dijalogu nečiji maniri i ponašanje na Vas deluju zbunjujuće, ali istovremeno ni Vi ne nudite konkretne odgovore. Moguć je pad imuniteta kod vas u narednom periodu.

RIBE


Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim vremenom, ali, ne zanemarujte činjenicu da ste vi deo nečijeg života. Ako odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas ozbiljno trpi. Delujete napeto, potrebna Vam je nečija emotivna podrška.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments