Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pod velikim ste pritiskom i od vas se očekuje da sprovedete ne baš popularne mere. Svojim prisustvom nećete uspeti da sprečite žustre rasprave, u kojima će biti i teških reči. Zauzmite stav i bez puno reči saopštite šta imate.  Problemi sa vidom su mogući. Proverite svoju dioptriju u narednom periodu.

BIK


Možete da očekujete nastavak dobrog perioda za pokretanje novog posla. Pred vama je generalno mogućnost da ostvarite uspeh. Moguće su neke manje nesuglasice sa voljenom osobom. Ponekada se čini kao da ne vidite jasno situaciju. Pritisak vam varira. Bilo bi dobro da se potrudite da izbegavate stresne okolnosti.

BLIZANCI


I dalje se može desiti da vam se dopadne neko s kim imate profesionalni odnos ili koga ste
upoznali na radnom mestu. Imaćete vrlo konstruktivan pristup poslu i odličan radni elan. Ne očekuju vas problemi danas. pred vama je faza u kojoj će zdravlje biti stabilno i dobro.

RAK


Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite korak napred i da rešite poslovnu dilemu koja vas je dugo mučila. Ne biste trebali da očekujete veće emotivne promene danas. Znate na čemu ste i stojite s obe noge čvrsto na zemlji. Moguća je upala mišića. Pred vama je faza u kojoj ćete biti veoma aktivni na polju sporta.

LAV


U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi. Zamaraju Vas situacije u kojima se previše taktizira, ne volite kada neko ograničava Vašu aktivnost. Očekuje vas generalno povoljan dan. Nisu vam naglašeni problemi sa zdravljem.

DEVICA


Ne verujete u razna obećanja kojima vas zatrpavaju. Morate se maksimalno angažovati i sami sebi pomoći u pronalaženju rešenja. Očekivana je stagnacija svega, pa zbog toga ne pokušavajte da započnete nikakav novi posao. Možete da očekujete da ćete na ovom polju ostvariti poboljšanje onog trenutka kada budete sebi dali dovoljno vremena za odmor.

VAGA


Nedostaje Vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će Vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja. Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da Vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u pregovorima. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Možete da se nadate stabilnoj situaciji na polju zdravlja.

ŠKORPIJA


Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim vremenom, ali ne zanemarujte činjenicu da ste vi deo nečijeg života. Ako odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas ozbiljno trpi. Problemi sa krvnom slikom su naglašeni kod vas, moguća je anemija, nedostatak gvožđa i tome sl.

STRELAC


Moguće je da će ishod obavljenog posla zavisiti od neke treće osobe, nadređenog ili nekoga od vaših saradnika. Možete da se nadate zanimljivoj komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Uskoro ćete se zbližiti. Dobro se osećate i nemate nikakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

JARAC


Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vas neko drži u svojoj senci. Pokažite da imate jaku volju i skrivene adute. Stalo Vam je da razrešite nove nesporazume. Ponekad istina i pravda stižu sa izvesnim zakašnjenjem, nema razloga da gubite veru u lični uspeh. Manji pad imuniteta bi mogao da vam stvara probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

VODOLIJA


Može vam se desiti da od vas potekne informacija koju će neko da zloupotrebi. Nije vam lako da se obuzdate, ali trenutno je najbolje da ćutite. Pazite šta govorite, čak i u okruženju koje nema nikakve veze s vašim profesionalnim životom. Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

RIBE


Bolje je da misli usmerite ka voljenoj osobi, nego da se zanosite posmatranjem različitih osoba sa strane. Polazite od pogrešnih informacija. Moraćete da skupite hrabrost i samopouzdanja da biste zavelie nova pravila u odnose sa saradnicima. Povišen krvni pritisak bi mogao da vam stvara manje probleme pa povedite računa o tome.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments