10.9 C
Novi Sad
04/04/2020, 10:49
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 20. mart

Horoskop za sredu, 20. mart

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pojačavaju se aspekti u vezi sa novčanim preokupacijama, partnerstvom i dugoročnim ulaganjima. Od vas se traži da promenite neke svoje navike i prilagodite se novim okolnostima, a to je za vas uvek naporno, a često i neizvodljivo. Budite strpljivi i istrajni.  Možete da očekujete da ćete imati probleme sa leđima u narednom periodu.

BIK


Izbegavanje otvorenog dijaloga sa bliskom osobom, predstavlja znak emotivne slabosti. Pokažite da imate dobru volju. Uspeh u Vašim pregovorima zavisi od nečijeg uticaja, postoje različiti faktori koji kreiraju kompletnu sliku na poslovnoj sceni. Moguće je da ćete biti skloni manjim zdravstvenim problemima kada je u pitanju kardiovaskularni sistem.

BLIZANCI


Imate mnogo posla i nije vam lako da sve obaveze sami završite. Potrebna vam je nečija pomoć. Pred vama je period u kom bi moglo da se desi razočarenje. Ljubavni partner nije ono što ste mislili da jeste. Pred vama je period u kojem ćete biti malaksali, neraposloženi i bez energije.

 RAK


Lažni osećaj sreće i zadovoljstva može vas navesti da danas potrošite više nego što ste u poziciji da zaradite. Ne utapajte svoj iznenadni optimizam u nekontrolisano troškarenje. Provedite više vremena u neobaveznom druženju s prijateljima. Pred vama je period u kojem ćete se osećati pozitivno u svojoj koži i u kojem ćete biti spremni za nove izazove.

LAV


U susretu sa voljenom osobom pokažite iskrene namere, probudite neke usnule želje i potisnute emocije. Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u poslovnoj saradnji. Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost, ali nemojte prekoračiti okvire istine. Pred vama je period u kojem ćete imati tegobe vezane za oči i čeoni predeo, slepoočnice itd.

DEVICA


Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa ukućanima. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete diskvalifikovani. Ne uzimajte alkohol i opijate. Potrudite se da živite zdravo i da izbegavate sve faktore rizika.

VAGA


Potrebno je da imate više strpljenja kako biste mogli na pravi način da pristupite poslovnim problemima. Deluje vam da ste ušli u fazu monotonije sa voljenom osobom i niste sigurni kako to da promenite. Idite na redovne ginekološke kontrole pogotovo ako ste već do sada na tom polju imali neke probleme i nestabilnosti.

ŠKORPIJA


Vaše prisustvo je poželjno na svakoj zabavi. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti veče i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe. Mogući su manji problemi sa vidom kod vas, pa povedite računa o tome.

STRELAC


Postavljate visoke zahteve i koristite stroge kriterijume u proceni nečijeg ponašanja. Nepravedno kritikujete voljenu osobu. Morate imati dovoljno hrabrosti, da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Situacija će se rešiti, nema razloga za preteranu zabrinutost. Manji pad imuniteta bi mogao da vam naruši zdravlje.

JARAC


Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno na ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno. Možete da očekujete odlično stanje kada je u pitanju polje zdravlja.

VODOLIJA


Nemojte da se zalećete sa odlukama. Pred vama je period koji može da vam donese komplikacije. Ukoliko ste u braku moguće je da vas očekuje kriza kao i veće zahlađenje odnosa. Ne bi trebali da vas prate novi zdravstveni problemi. Tokom današnjeg dana vam je stanje na tom polju generalno povoljno. Očekuje vas dobar period ispred vas.

RIBE


Imate utisak da vašim odlukama upravljaju drugi ljudi. Vaš osećaj možda nije potpuno ispravan, naročito ako mislite da vas ugrožava voljena osoba. Ako pronađete pravo rešenje, nevažno je da li je ideja bila vaša ili tuđa, bitno je da je ispravna. Pred vama je jako povoljan dan u kojem će vam jako prijati da budete aktivni na svim poljima.

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: