2.2 C
Novi Sad
28/01/2022, 13:28
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 20. novembar

Horoskop za sredu, 20. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vreme je da preuzmete inicijativu i pokrenete nove aktivnosti na poslu. Pozitivno zračite pa bi bilo dobro da saradnicima iznesete svoje ideje. Voljena osoba vam iz nekog razloga nije dostupna, možda je to idealan način da osvežite vaše odnose. Pazite na osetljive sinuse koji bi mogli da budu jedan deo vaših problema sa zdravljem. Oko svega se na vreme posavetujte sa vašim lekarom.

BIK

Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće Vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini. Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Pred vama je faza u kojoj možete da budete skloni preterivanju po pitanju unosa hrane i pića pa se potrudite da na neki način budete umereniji.

BLIZANCI


Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene iz daleke prošlosti pa vam sećanje na propalu veliku ljubav remeti novu. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni nekim tegobama kada se radi o vidu ali i o predelu glave i slepoočnica.

RAK

Usporeni ste i pospani. To ne mora da vas zabrinjava jer nije reč ni o kakvoj bolesti, već o prolaznoj malaksalosti koja je rezultat prethodnog dinamičnog tempa koji vas je sustigao. Nađite vremena da dan posvetite sebi i svojim ličnim potrebama.  Nesanica vas prati, a onda i umor. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta problema na ovom polju.

LAV


Vaša nervoza može da pokvari utisak koji ostavljate na poslovnom polju. Poradite na samopouzdanju. Pred vama je prilika da sa novom osobom ostvarite stabilnu i ozbiljnu ljubavnu vezu na duže staze u budućnosti. Nemate probleme sa zdravljem. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i iz vas izbija neka pozitivna energija koja vas prati.

DEVICA


Preporuka je da se date svoj maksimum na poslovnom polju kako bi u budućnosti mogli da napredujete. Potrebno je da se potrudite da partneru pokažete kakva očekivanja konkretno imate od njega. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni tegobama koje su vezane za probleme sa zubima i desnima, pa se pazite.

VAGA


Ovo je vaš dan. Kockice se slažu jedna za drugom, stvari se rešavaju same po sebi. Prijatno ste iznenađeni jer niste očekivali takav dar s neba. Neka vas ne zanese trenutni rezultat jer on nije došao vašim zalaganjem već je presudio faktor sreće. Odlično se osećate i zdravlje je dobro. Pred vama je period u kojem ćete biti generalno zadovoljni svojim stanjem na ovom planu.

ŠKORPIJA


Partner deluje zagonetno i zadovoljno. Na Vama je da odgonetnete »pravi razlog« iznenadnih promena ponašanja. Pažljivije slušajte ono što govore saradnici, umesto da događaje procenjujete samo na osnovu ličnih kriterijuma. Osećate se generalno dobro. Ne bi trebalo da bude većih poteškoća na ovom polju kod vas u narednom periodu.
STRELAC

Pomalo ste umorni od intenzivnog druženja kojim vas je partner preforsirao u poslednje vreme. Nakon silnih dešavanja, doživljaja i provoda, potreban vam je mali zasluženi odmor. Ne oklevajte, saopštite to voljenoj osobi. Manji problemi sa hormonima su naglašeni kod vas. Nije vam ni malo lako da rešite situaciju koju imate na ovom polju. 

JARAC


Ušli ste u nov posao i žlit d vidite pozitivne rezultate toga što pre. Očekuju vas i prilike za neke nove projekte. Novo poznanstvo vam se dešava na mestu na kom najmanje očekujete da upoznate budućeg partnera. Pred vama je povoljna faza u kojoj ćete biti podložni novim problemima na polju zdravlja, pa povedite računa o tome.

VODOLIJA


Verujete u sebe i na putu ste da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Dan donosi niz povoljnih mogućnosti, pa ih, zbog toga, spremno dočekajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja. Moguće je da nećete imati baš sve pod svojom kontrolom danas i da vas očekuju manje nesuglasice sa poslovnim okruženjem.

RIBE

Ako se nadate velikoj promeni, trebali biste da budete strpljivi jer neće sve baš tako lako da vam se menja. Vaše nezadovoljstvo trenutnom vezom postaje iz dana u dan sve veće. Uskoro ćete doći do prekida. Očekuje vas period u kojem ćete biti podložni novim problemima na ovom polju.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments