Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 21. avgust

Horoskop za sredu, 21. avgust

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi tako i partneru. Povedite računa o osetljivoj koži. Posavetujte se sa vašim dermatologom oko toga kakva vam je nega neophodna.

BIK


Pred vama su srećne okolnosti na poslovnom planu i kroz to ćete uspeti da profitirate. Lako biste mogli da se upustite u novu vezu nepromišljeno i možda malo brzopleto ali će stvari ispasti bolje nego što očekujete. Pripazite na ishranu jerbiste u narednom periodu mogli da budete skloni gojaznosti.

BLIZANCI


Mali predah vam mnogo znači. Krataki nalet pozitivne energije potpomognut je pažnjom voljene osobe kojom vas danas nesebično obasipa. Uživajte u dragocenoj pauzi, biće vam potrebna kondicija za obaveze koje predstoje. Hormonalne promene su naglašene kod vas pa je važno da povedete više računa o svom zdravlju.

 RAK


Moguće je da ćete imati prilike da izađete, ali u ovom periodu vas više interesuju prijateljski odnosi od romantičnih. Nalazite se u povoljnom periodu za posao i karijeru. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da imate sasvim dobro stanje a fizička aktivnost i sport vam dodatno doprinose.

LAV


Ukoliko svoju nervozu i napetost budete emitovali na partnera, postoji velika šansa da krizu prenesete i na svoje okruženje. Uz pomoć jednog člana porodice povratićete optimizam iako realna situacija, i dalje, nalaže oprez. Moguće je da ćete biti veoma skloni nekim infekcijama na tom polju. Posavetujte se sa lekarom.

DEVICA


Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se komplikuje, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije koja je zavladala. Pred vama je nešto teža faza u kojoj su naglašene komplikacije vezane za već postojeće tegobe.

VAGA


Ukazaće vam se šansa za aktivnosti koje vas mogu navesti na ideju o pokretanju privatnog posla. Zategnuti odnosi sa šefovima i loša atmosfera iznedriće ekipu ljudi sa kojom možete planirati samostalni biznis. Moguća je tahikardija kod vas, problemi sa srčanim sistemom su naglašeni.

ŠKORPIJA


Pokažite voljenoj osobi da imate dobru volju u svakom pogledu. Očarajte svog partnera iskrenim izlivom nežnosti i neobičnim idejama. Vaš entuzijazam i lični ponos mogu da se protumače na različite načine, pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika ili u javnom životu. Ojačajte svoj imuni sistem.

STRELAC


Koncentracija vam nije na zavidnom nivou. Uglavnom razmišljate o uživanju s voljenom osobom i egzotičnim putovanjima. Duhom ste daleko od mesta boravka pa bi bilo poželjno da se krajem dana spustite sa oblaka, u protivnom, sledi vam bolan povratak u realnost.  Mogući su problemi sa grlom. Generalno ste osetljivi i podložni prehladi.

JARAC


Vaša potreba da se osamite I prezervirate energiju, će izazvati zahlađenje u vašem ljubavnom odnosu. Moraćete da ponovite neke korake, ili ćete se vratiti na poziciju koju ste nekad obavljali. Imate puno unutrašnje snage i energije. Dobro se osećate sami sa sobom i zdravlje vam je stabilno.

VODOLIJA

Pokušavate nešto da počnete od početka. Vi jeste osoba stvorena za nove projekte, ali, ovaj dan nije povoljan za to. Odložite važne odluke, naročito ako upadnete u iskušenje da prekinete saradnju s ljudima o kojima ste, do danas, imali sjajno mišljenje. Mogući su problemi sa bubrezima pa povedite računa o tome.

RIBE

Iako sve deluje obećavajuće, nije povoljan dan za ugovore i bilo kakve transfere. Odložite nakratko jer ako sada započnete nove pregovore mogu vas sačekati velike komplikacije. Trenutno, izvan vašeg vidokruga se nalaze informacije koje su od presudnog značaja za vaš projekat. Na vreme vodite računa o stvaranju zdravih navika i nemojte da dopustite sebi da zbog nemarnog ponašanja ispašta vaše zdravlje.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments