18.9 C
Novi Sad
08/08/2020, 02:48
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 21. novembar

Horoskop za sredu, 21. novembar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Bićete zadovoljni time kako izgleda vaš ljubavni život, jer mnogo toga novog i uzbudljivog se dešava. Problemi u privatnom biznisu i porodičnom poslu. Povedite računa o svojim zubima koji bi mgli da budu osetljivi. Ukoliko u prethodnom periodu niste bili, sada polako dolazi vreme da posetite zubara.

BIK


Dan započinjete stresno i s velikim nezadovoljstvom. Ukoliko ne izbegnete bespotrebne troškove, možete zapasti u veću novčanu krizu. Od podneva možete računati na pozitivne vesti i intenziviranje komunikacije sa inostranstvom.  Potrebno vam je više vežbanja da biste mogli da ostvarite rezultate kojima težite.

BLIZANCI


Prati Vas emotivni nemir, voljena osoba Vam neprekidno zadaje dodatne dileme ili nove rebuse. Ukoliko imate želju da diktirate različita pravila ponašanja, indirektno ugrožavate svoje poslovne veze. Problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas.  Moguće je da ste preterano umorni i napeti i da se ne osećate dobro.

 RAK


Ništa bitno se neće desiti. Nećete imati prilike da rešite problem koji su se javili prethodnih
dana. Problemi iz drugih sfera će vas sprečiti da se posvetite poslu. Problemi sa plućima su mogući. Izbegavajte cigarete i duvanski dim i potrudite se da stvarate zdravije navike. Vreme je da se ozbiljnije posvetite svom zdravlju.

LAV


Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme, između Vas i partnera provejava zajedničko nepoverenje i nova pitanja Imate utisak da okolina nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe ili interesovanja. Ipak, iznenađenja su moguća u oba pravca. Srce je pogotovo kod vas prikazano kao tačka koja može da bude na neki način slaba i osetljiva.

DEVICA


Pažljivo isplanirajte dan i bićete u prilici da izgradite novu poslovnu strategiju koja će vam dugoročno doneti rezultate na koje ćete biti veoma ponosni. Usredsredite se na posao, a ljubav i porodične odnose ostavite po strani. Povedite računa o unosu tečnosti. Važno je da svakodnevno pijete dovoljno vode kako bi vaš organizam bio pravilno hidriran.

VAGA


Bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete u pravcu osobe koja izgleda suviše provokativno. Nema potrebe da dajete ishitrene izjave. Prepustite drugima da učestvuju u sumnjivim poslovnim kombinacijama. Povedite računa o bubrezima koji bi tokom današnjeg dana mogli da vam budu osetljivi.

ŠKORPIJA


Moguće je da niste spremni da se danas posvetite poslu i da vam je potrebno neko vreme kako biste se rasteretili. Dopada vam se osoba koju poznajete već neko vreme ali ne možete da joj pokažete interesovanje zbog nesigurnosti. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite neke tegobe iz prošlosti.

STRELAC


Pronađite balans između poslovnog i porodičnog života. Previše pričate o onome što treba da bude samo vaša intima, a to može biti signal da vas muči nekakva griža savesti. Razmislite o tome pre nego što okolina počne da vas izbegava. Odlično se osećate danas! ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju zdravlje.

JARAC


Učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom. Vaše ideje nailaze na pozitivnu reakciju. Stalo Vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume o uspešnoj saradnji.  Nemate probleme na polju zdravlja. Možete da očekujete sasvim mirnu i pozitivnu atmosferu.
VODOLIJA

Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vest je da je rešenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji veliko olakšanje. Izbegavajte naporne situacije u kojima se osećate neprijatno.

RIBE

Nestrpljivi ste jer ne možete da ostvarite sve svoje planove u trenutku u kom ste vi zamislili da treva. Niste zadovoljni jer je komunikacija sa partnerom promenljiva. Osećate se kao da se vrtite u začaranom krugu oko istih problema. Možete imati neke probleme sa osetljivim stomakom i probavnim traktom pa je važno da svoje navike na vreme menjate.

 

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments