Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 22. januar

Horoskop za sredu, 22. januar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete. Respiratorne infekcije su moguće kod vas generalno su mogući i problemi sa disajnim putevima i respiratornim sistemom.

BIK

Ponekad je teško tačno proceniti ko ili koliko dobija u poslovno-finansijskoj saradnji. Trudite se da dobijete mnogo. Prijaće vam nečije prisustvo ili iznenadni susret sa nekim koga simpatišete već duže vreme. Tokom današnjeg dana će vam prijati da se malo odmorite, da se posvetite sebi i dragim ljudima.

BLIZANCI


Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi jer ceo posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mešajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani. Današnji dan vam nije preterano povoljan za intezivnu fizičku aktivnost.

RAK

U centru pažnje su porodični odnosi, bilo da se radi o vašoj familiji ili vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što vas odlikuje, ali, ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste slobodno vreme prespavali. Možete da očekujete da ćete imati bolje stanje na polju zdravlja.

LAV


Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već neko vreme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su, uglavnom, šturi. Možete da očekujete generalno pozitivne okolnosti.

DEVICA


Slobodno pokrenite inicijativu u više pravaca. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila ili osrednje ocene. Nema razloga da se ponašate suviše suzdržano u nečijem društvu. Smetaju vam cigarete i duvanski dim. Moguće je da imate veće probleme vezane sa disajne puteve.

VAGA


Ljubavni život će vam biti nestabilan, pre svega zato što partner neće biti raspoložen da se na bilo koji način obaveže. Imaćete problema u partnerskom poslu i uopšte u međuljudskim odnosima. Vašoj koži je potrebna bolja nega. Pred vama je period u kojem su moguće poteškoće sa iritacijama, suvoćom kao i alergijskim reakcijama.

ŠKORPIJA


Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju. Nema naznaka za velike promene na polju emocija tokom današnjeg dana.

STRELAC

Nećete imati prilike da sretnete osobu koja vam se dopada, biće skriven/na od vas. Doživeli ste izvesne izazove u ovoj sferi, ali izazovan period je sad iza vas i možete očekivati poboljšanje. Mogući su problemi sa stomakom. Povedite računa o svojoj ishrani. Važno je da svakodnevno unosite više tečnosti.

JARAC


Pred vama je jedan napet period, nagoveštaji toga stižu tokom dana. Vesti koje dobijate nisu prijatne, ali, ako se izmaknete i realno sagledate kompletnu sliku, uvidećete da je u pitanju retka prilika koju morate da iskoristite. Važno je da se potrudite i da ojačate svoj imunitet kako bi manje bili podloži infekcijama.

VODOLIJA


Uspešni ste i preduzimljivi, a neki problemi kao da će se rešiti sami od sebe. Nešto se odvija drugačije u odnosu na ono kako ste navikli u minulom periodu. Budite otvoreni za sve jer vas čekaju novi projekti kao i potpuno nova poznanstva. Važno je da na vreme povedete računa o svojim navikama kako biste mogli da predupredite neke moguće probleme na ovom polju.

RIBE


Nije povoljan dan za potpisivanje ugovora. Možete da očekujete neke manje nesporazume na polju posla. Prija vam flert sa jednom osobom ali kao da još uvek niste spremni da preduzmete nešto konkretnije. Moguće je da imate emotivne dileme zbog razočarenja iz prošlosti. Grudni koš bi mogao biti osetljiv.

 

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments