14 C
Novi Sad
28/11/2021, 13:18
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za sredu, 22. maj

Horoskop za sredu, 22. maj

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se vi niste isprobali u prošlosti, prihvatate sve kao veliki izazov. Dokazaćete sebi, a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se jer niste bezgrešni. Prijaće Vam psihofizička relaksacija i opuštanje.

BIK


Moguće je da ćete dobiti ponudu za dodatni posao. Pred vama je povoljna mogućnost da vam se zarada poveća. Dobro se osećate pored svog partnera koji vam pruža maksimalnu ljubav i podršku. Emotivno ste ispunjeni. Izbegavajte masnu hranu. Pred vama je period u kojem možete da imate tegobe sa jetrom.

BLIZANCI


Uspešni ste i preduzimljivi, a neki problemi kao da će se rešiti sami od sebe. Nešto se odvija drugačije od onog kako ste navikli u minulom periodu. Budite otvoreni za sve jer vas čekaju novi projekti, kao i potpuno nova poznanstva. Ne dozvolite da Vas neko uznemirava.

 RAK


Oko vas se generiše negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih, svojim zanovetanjima, opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete. Uzimajte više tečnosti. Važno je da vodite računa o svojim navikama i da se posvetite zdravijem životu.

LAV


Muče vas neraščišćeni odnosi s prijateljima koje odavno poznajete. Ne preostaje vam ništa drugo nego da ozbiljno porazgovarate o svemu. Situacija nije lako rešiva jer vas za nju vezuju životne okolnosti na koje ne možete da utičete. Potreban Vam je kreativan odmor i psihološko olakšanje.

DEVICA


Neophodno je da se neke stvari menjaju ako želite da na poslovnom planu ostvarite bilo kakav napredak. Moguće je da planirate brak sa osobom sa kojom ste sada u vezi. Imate potrebu da se vaša ljubav ozvaniči i stabilizuje. Posetite stomatologa radi redovne kontrole. Možete imati manje probleme sa zubima ili desnima u narednom periodu.

VAGA


Pred vama su sastanci i razgovori od kojih očekujete možda previše. Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po hijerarhiji iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje vi niste u stanju sami da razrešite. Razmislite na koji način treba da poboljšate koncentraciju.

ŠKORPIJA


Ne budite nametljivi pred bliskom osobom. Uživajte u lepim stvarima. Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje, kako biste ostvarili novčani dobitak. Hronične tegobe bi mogle da vam se vraćaju u narednom periodu pa je važno da povedete računa o svom zdravlju.

STRELAC


Imate priliku da otputujete, ali ne daleko od mesta gde živite. Niz razgovora u kojima ćete vi voditi glavnu reč završiće se tako što ćete uspešno završiti važan posao koji će vam u perspektivi bitno poboljšati finansije. Odlično se osećate i zdravlje je dobro. Možete da očekujete da ćete biti generalno zadovoljni današnjim danom. Potrudite se da se posvetite ljudima koje volite.

JARAC


Ljubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vreme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana kada će mu biti potrebna vaša uteha. Krvni pritisak je nešto o čemu treba da povedete računa.

VODOLIJA

Vaša pozitivnost privlači i one osobe čiji motivi nisu skroz dobronamerni. Ne iznosite privatne podatke, naročito ako se radi o nečem što se tiče vašeg ljubavnog života. Neočekivani susret vam može na delu pokazati koliko je svet mali. Manji problemi sa hormonima su mogući kod vas pa povedite računa o tome.

RIBE

U prilici ste da intenzivirate radove na projektima koje već dugo pokušavate da završite. To podrazumeva da ćete, neko vreme, morati da obavljate dva odvojena ali podjednako važna posla. Malo truda, na duge staze, donosi vam uspeh. Mogući su problemi sa stomakom, pa povedite računa o ishrani. Probava bi sada mogla da vam bude nešto usporenija.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments